NIEUWSVogel`s

WallTimes: de iPad klok van Vogel’s


Redactie HiFi.nl | 02 december 2010 | Vogel`s

Vogel’s introduceert WallTimes, een applicatie die je iPad verandert in een wereldklok, kooktimer of wekker. In combinatie met de onlangs uitgebrachte Mount & Cover iPad-bevestigingsoplossing is de iPad te gebruiken in elke ruimte van de woning of onderweg. WallTimes is vanaf van vandaag gratis te downloaden via de iTunes store.

Bij de standaardapplicaties die Apple meelevert op de iPad ontbreekt de klok die wel beschikbaar is op de iPhone en iPod Touch. Vogel’s heeft daarom zelf een applicatie ontwikkeld die in die behoefte voorziet. De wereldklok toont in één oogopslag de tijd in vier zelf in te stellen tijdzones. Met de kooktimer stel je vier verschillende timers in, die gelijktijdig en onafhankelijk van elkaar werken. De slaapkamerklok geeft precies genoeg licht om de nachtrust niet te verstoren. Hij geeft niet alleen de tijd weer, maar ook alle actieve wekkers van de week. Bovendien laat hij op elk moment zien hoeveel tijd er nog rest voordat de wekker afgaat.

Met het Mount & Cover System van Vogel’s is de iPad makkelijk te bevestigen aan de wand, aan een hoofdsteun in de auto of op tafel en op het bureau. De iPad krijgt zodoende een vaste plaats op locaties waar de iPad het meest gebruikt wordt.

De WallTimes-applicatie is verkrijgbaar in zes talen en is vanaf nu gratis te downloaden via de iTunes store. Het Mount & Cover System is vanaf nu beschikbaar via Apple Premium Resellers. WallTimes werkt ook zonder muursteun van Vogel’s.

EDITORS' CHOICE