NIEUWSNAD

Kerstshow rond nieuwe media bij Klinkt Beter


Redactie HiFi.nl | 12 december 2010 | NAD

Op zondag 19 december organiseert Klinkt Beter in Lotenhulle (België) een kerstshow welke volledig in het kader van nieuwe media zoals USB en streaming zal staan.

In plaats van de kerstboom vol te hangen met bling bling presenteren we liever onze echte sterren in wording”, rijmt de winkel. Zo zal de NAD M2 digitale versterker worden gedemonstreerd. North Star presenteert de USB DAC32, de eerste 32 bits USB dac. “Ervaar deze DAC met de nieuwe 24/192 highress lossless formaten en een nieuwe wereld van realisme ontrolt zich. Studiokwaliteit zoals het hoort.” Deze DAC is voor het USB gedeelte volledig baas over de clock dankzij de asynchrone overdracht. 


Foto: de NAD M2

Ook zal de TentLabs b-DAC worden gedemonstreerd, in een opstelling waarin hij wordt gebruikt als hoogwaardige USB naar SPDIF omzetter, rechtstreeks verbonden met de NAD M2. Nieuw bij Klinkt Beter is de MiniWatt, de allerkleinste buizenversterker op de markt.

Dat USB audio niet duur hoeft te zijn, wil Klinkt Beter bewijzen met haar allerkleinste telg: de Trends UD10.1 lite. “In vergelijking met de meeste on-board geluidskaarten in laptops en moederborden een wereld van verschil”. Ook zijn de nieuwe Pluto luidsprekers zijn te beluisteren en wie zijn ipod/iphone op een hoger plan wil laten spelen kan kennis maken met de audiofiele ipod-versterkers van Fatman en Roth Audio.

Wil je er bij zijn op deze kerstshow, dan ben je welkom op zondag 19 december, doorlopend tussen 10:00 en 18:00. Klinkt Beter zou het fijn vinden wanneer je het even door geeft als je langs wil komen.

Klinkt Beter
Bosstraat 10
9880 Lotenhulle
België
(e) info@klinktbeter.be
(t) +32 473 79 36 91

MERK

EDITORS' CHOICE