Audioshow It Harkstee


Redactie HiFi.nl | 10 januari 2011 | Wilson Benesch

Op zaterdag 15 januari organiseert It Harkstee in samenwerking met de importeurs van Wilson Benesch (Audio Excellence) en Octave (Music2) een audiofiele ontmoeting tussen twee gerenommeerde audio merken. Deze audioshow vindt plaats op Stania State in Oentsjerk, Friesland.

De audioshow wordt gegeven door de speakers van het Britse Merk Wilson Benesch in combinatie met de Duitse high-end buizenversterkers van Octave.  De bronnen zullen zowel digitaal als analoog zijn. Beide importeurs zullen aanwezig zijn bij deze show om bezoekers te voorzien van informatie.


Foto: Stania State

De opstelling:
- Zaal 1 (de Brasserie) speakers: Wilson Benesch A.C.T 60, versterking: Octave MRE 130 monoblokken met de Octave Phonomodule als voortrap,bronnen: Acoustic Signature draaitafel en de Lector CDP 7T mkIII cd-speler.
- Zaal 2 (de Bibliotheek) speakers: Wilson Benesch Arc, versterking: Octave V70 SE, bron: Lector CDP-06T mkII cd-speler.

In beide zalen zal ook worden gedemonstreerd met de Black Box voedingen. De audioshow duurt van 11.00 uur tot 17.00. Stania State is gevestigd aan rengersweg 98b in Oentsjerk, Friesland.

*Noot van de redactie: hier stond eerder vermeld dat er ook een audioshow plaats zou vinden op zondag 16 januari. IT Harkstee heeft echter besloten om alleen op zaterdag 15 januari een audioshow te geven.

EDITORS' CHOICE