NIEUWSWadia

“Een kleine, fijne revolutie…”


Redactie HiFi.nl | 12 januari 2011 | Wadia

“Een kleine, fijne revolutie…” Met deze woorden kondigde Audiac in 2008 de komst van de Wadia 170 iTransport aan. De nieuwe 171 iTransport is de evolutie van dit dockingsysteem.

Net als de 170iTransport transformeert deze geoptimaliseerde uitvoering de iPod of iPhone tot een mediaserver op audiofiel niveau; een server die volgens Audiac een vergelijking met spelers van topkwaliteit moeiteloos aankan, met een bit-voor-bit perfect audiosignaal, een prima videokwaliteit via de component-videouitgangen, en een gegoten aluminium behuizing als solide basis.

Ten opzichte van de 170i biedt de 171 iTransport onder meer een verbeterde voeding, een nieuwe voedingsindicator en hoogwaardiger connectoren. Naast de coaxiale S/PDIF-uitgang werd ook een optische Toslink-uitgang aangebracht, en de 171 beschikt over een geavanceerder klokcircuit.  Met de nieuwe, rijk uitgeruste afstandsbediening kan er moeiteloos gebladerd worden door albumverzameling en playlists. Een in het dock geplaatste iPhone of iPod wordt automatisch opgeladen. De in het zwart uitgevoerde 171 iTransport wordt geleverd met een afstandsbediening, een digitale interfacekabel en dockadapters voor iPod en iPhone, een coaxiale digitale kabel, een voeding en een handleiding.

 

 

De adviesverkoopprijs van de per direct leverbare 171iTransport bedraagt 699 euro. De 170i kost 499 euro. Voor meer informatie over beide producten kun je kijken op de website van Audiac.

 

EDITORS' CHOICE