Bang & Olufsen gaat samenwerking met Intel aan


Redactie HiFi.nl | 19 januari 2011 | Bang & Olufsen

Bang & Olufsen gaat nauw samenwerken met Intel, de wereldleider op het gebied van innovatieve siliciumoplossingen (microtechnieken). Op deze manier kunnen Bang & Olufsen en Intel elkaar naadloos aanvullen bij productontwikkeling.

Bang & Olufsen krijgt toegang tot de nieuwste technologieën en Intel krijgt informatie uit de eerste hand over de sector van de consumentenelektronica van de leider. Bang & Olufsen heeft de samenwerking aangekondigd tijdens de International CES 2011 in Las Vegas, die van 6 tot 9 januari plaatsvond.

Deze strategische samenwerking met Intel is belangrijk voor Bang & Olufsen. PC-, TV- en audiotechnologieën groeien namelijk steeds meer naar elkaar toe. De samenwerking verschaft Bang & Olufsen toegang tot de nieuwste procestechnologieën op het gebied van silicium (microtechnieken). Zo zal Bang & Olufsen ook in de toekomst op technologisch vlak een voortrekkersfunctie behouden en de efficiëntie van haar productontwikkeling verhogen.

Intel en Bang & Olufsen gaan samen aan de slag om producten te ontwikkelen die internettelevisie mogelijk maken. Intel maakt en daarbij op zijn beurt gebruik van de expertise van Bang & Olufsen op het vlak van design en techniek.

EDITORS' CHOICE