NIEUWS

Siemon patchkabel voor 10G 6A F/UTP-assortiment


Redactie AV & Domotica | 16 juli 2007

(ingezonden mededeling)

Nieuwe Siemon patchkabel voor 10G 6A F/UTP-assortiment: slim kleurcoderingsysteem vereenvoudigt patchmanagement

Siemon, leverancier van netwerkbekabelingsoplossingen, biedt een nieuwe generatie van zijn populaire gescreende cat. 10G 6A F/UTP MC patchkabels. Deze nieuwe 10Gb/s RJ45-kabels zijn voorzien van kleurcoderingen. De kleurlabels zijn gemakkelijk te bevestigen clips, verkrijgbaar in verschillende kleuren. Ze kunnen bevestigd danwel verwijderd worden al naar gelang de kabel in gebruik is. Dit maakt het patchmanagement een stuk eenvoudiger.

Siemon`s 10G 6A F/UTP MC-kabels hebben ultrasmalle connectoren, wat ze uitzonderlijk geschikt maakt voor `high-density` patchomgevingen, zoals blade servers. De connector beschikt over een geintegreerde, beveiligde veersluiting. Deze voorkomt dat de kabel kan blijven hangen als hij verwijderd wordt en tegelijkertijd maakt hij het makkelijker om de sluiting te bedienen. Het aansluiten of verwijderen van kabels bij high density switches en patchpanelen wordt zo eenvoudiger.

De nieuwe connector zorgt ervoor dat de kabels altijd een juiste buigzaamheid hebben en toch flexibel blijven. Daardoor blijven de paren goed samen en wordt vervorming voorkomen, wat resulteert in hogere transmissiesnelheden.

Net als alle 10G 6A F/UTP-producten van Siemon voldoen ook deze nieuwe MC-kabels aan alle 10Gbase-T standaardvereisten, inclusief alle alien crosstalk parameters. Bovendien zijn ze compatible met standaard RJ45-aansluitingen en voldoen ze aan FCC68.500- en IEC 60603-7-specificaties. Daarmee zijn een hoge betrouwbaarheid en langdurige bescherming tegen vocht, hoge temperaturen en luchtvervuiling gegarandeerd.


Aanvullende informatie:
Een korte introductievideo van de 10G 6A F/UTP-kabel kunt u bekijken via: http://www.siemon.com/go/6AFUTP.
Wilt u meer weten over Siemon`s nieuwe MC patch kabel of andere vernieuwingen, bezoek dan http://www.siemon.com

EDITORS' CHOICE