NIEUWS

Bosch Video Management System


Redactie AV & Domotica | 17 juli 2007

(ingezonden mededeling)

Bosch Security Systems introduceert een nieuw overall-beheerplatform voor alle Bosch digitale video. Het "Bosch Video Management System" (kortweg Bosch VMS) is een materiaalkoffer aan softwaremodules die het mogelijk maakt video-IP streaming én DVR-centrische systemen te gaan beheren op één gemeenschappelijk platform.

Bosch VMS is compatibel met alle BVIP-apparatuur (échte videostreaming over netwerken in MPEG-4), DiBos (hybride digitale videorecorder tot 62 kanalen) en Allegiant matrixsystemen. Bosch VMS software zal in de toekomst alleen maar verder uitgebreid worden met compatibiliteiten met andere toestellen en merken die IP-video in het productengamma voeren.

Bosch VMS is zeker dé videobeheersoftware van de toekomst en implementeert het gebruik van platte gronden met de meest inventieve gebruikersinterface en high-end functionaliteit beschikbaar op de markt.
Bosch VMS wordt ondersteund door een uitgebreid “Software Maintenance Program” waarop u kan intekenen: u verzekert hiermee dat de vele extra eigenschappen die nog zullen worden toegevoegd onmiddellijk geïmplementeerd worden in uw systeem. Tekent u hierop in binnen de 30 dagen na aanschaf van de softwaremodules, dan krijgt u alle updates in het eerste jaar gratis.

Met dit softwareplatform kan men systemen beheren van kleine tot enterprise omvang, enkele van zijn troeven:

  • SmartSearch op IP-kanalen
  • Een uiterst geavanceerd alarm- en gebruikersbeheer (LDAP) met inventieve prioriteitenafhandeling
  • Real time (25 beelden/seconde) streaming video op 4CIF-kwaliteit (gelijkaardig aan de kwaliteit van standaard DVD-films !)
  • Tot 4 monitoren per werkstation om gelijktijdig live beelden te bekijken, opgenomen beelden in “Instant Playback”, alarm pop-ups en full screen beelden om bijvoorbeeld gemotoriseerde domecamera’s in detail te gaan bedienen.

Bosch VMS bestaat uit 4 softwaremodules:

  • Central Server software: voorziet in het beheer, monitoring en database van het gehele systeem.
  • Network Video Recorder software: voorziet in de opname en weergave van video, audio en data.
  • Configuration Client software: voorziet de gebruikersinterface en instelling van de verschillende modules (incl. scripting voor integratie met softwares en producten van 3e partijen).
  • Operator Client software: Voorziet de interface voor visualisatie en controle voor de operatoren.


Aanvullende informatie:

Bosch.be

EDITORS' CHOICE