NIEUWS

BenQ’s MP622


redactie AV & Domotica | 27 oktober 2007
De hoge lichtopbrengst van 2700 ANSI Lumen en BrilliantColor™ technologie zorgen ervoor dat de MP622 overal en altijd haarscherp projecteert. Het stijlvolle, zwarte exterieur maakt de MP622 een aanwinst voor elke moderne vergaderruimte.
 
Stilte
Het Whisper Quiet design van de MP622 reduceert het geluidsniveau tot 26Db. Belangrijkste wapenfeit is de nieuwe koeling. Deze zorgt ervoor dat de luchttoevoer van buitenaf beter dan ooit door de projector geleid wordt. Hierdoor wordt de temperatuur in de projector aanzienlijk verlaagd en hoeven de ventilatoren minder hard te draaien. Daarnaast zijn er verschillende geluids- en vibratiedempende materialen gebruikt om het geluidsniveau tot een minimum te beperken.
 
Net echt
De BrilliantColor™ technologie van Texas Instruments garandeert uitzonderlijke kleurprestaties. Het zorgt ervoor dat kleuren automatisch worden aangepast voor een helder en meer realistische beeldweergave. Het werkt als volgt; waar een normale DLP projector drie basiskleuren (rood, groen en blauw) projecteert maakt de BriliantColor™ techniek het mogelijk om naast de basiskleuren ook cyaan, magenta en geel (CMY) aan het kleurenwiel te voegen. Tenslotte wordt de kleurweergave geperfectioneerd door deze aan te passen aan de kleur van de wand waarop geprojecteerd wordt.
 
Niet moeilijk
Bij BenQ gelooft men dat innovatie niet hoeft te leiden tot studeren op ingewikkelde handleidingen en onduidelijke besturing. Zo kan de MP622 automatisch worden ingesteld op verschillende applicatiemodi die zorgen voor een optimale weergave bij AV en PC input. Daarnaast heeft de gebruiker de mogelijkheid om twee voorkeursinstellingen handmatig in te stellen en op te slaan. De automatische zoekfunctie vindt binnen twee seconden alle apparaten die zijn aangesloten op de beamer. Bovendien wordt het controlepaneel automatisch geblokkeerd om ongeautoriseerd gebruik te voorkomen.
 
De MP622 is te koop vanaf heden tegen een consumentenadviesprijs van € 799,-
 

Projectie systeem: DLPTM
Resolutie: XGA (1024 x 768)
Lichtopbrengst: 2200 ANSI lumens
Contrast Ratio: 2000:1 (Full on/Full off)
Beeldverhouding: 4:3 native, 16:9 optioneel
Kleuren: 16.7 miljoen
Zoom Ratio: Manual Zoom, 1.10:1
Lamp: 200W, 4000 branduren
Computer compatibiliteit: VGA(640 x 350) to SXGA(1280 x 1024)
HDTV compatibiliteit: 480i, 480p, 576p, 720p, 1080i
 
Over BenQ Corporation
BenQ Corporation bestaat uit drie hoofdbedrijfstakken — Digital Media Business Group, Integrated Manufacturing Service Business Group en Mobile Communications Business Group. Binnen deze drie bedrijfstakken wordt een breed scala aan klantgerichte producten voor de digitale lifestyle geproduceerd.
 
Over BenQ Group
De BenQ Group bestaat momenteel uit tien onafhankelijk opererende bedrijven die nauw met elkaar samenwerken en hun grondstoffen en diensten delen. Onder de BenQ Group vallen bedrijven zoals BenQ Corporation, AU Optronics Corporation, Darfon Electronics Corporation, Daxon Technology Inc., BenQ Guru Software Co., BenQ Hospital, Darwin Precisions, Ltd, Raydium Semiconductor Corporation, Cando Corporation en Wellypower Co., Ltd. De opbrengst van de BenQ Goup bedroeg in 2005 meer dan 12,36 miljard dollar.
 
Voor meer informatie bezoekt u onze website: www.BenQ.nl / www.BenQ.be
 

EDITORS' CHOICE