NIEUWSBenQ

BenQ CP220c lichtgewicht beamer


Redactie AV & Domotica | 25 november 2007 | BenQ

(Ingezonden mededeling)

Snel en gemakkelijk van presentatie naar presentatie met BenQ’s superlichte en ultracompacte digitale projector.

BenQ introduceert de CP220c, een ultracompacte digitale projector voor de zakelijke markt. Zijn geringe afmetingen en gewicht van slechts 1,8 kilo maken de CP220c gemakkelijk draagbaar. Daarnaast is deze projector uitgerust met een aantal handige functies zoals Off & Go, real time auto keystone en automatische bron detectie. De CP220c projecteert een native XGA resolutie (1024x768), heeft een helderheid van 2000 ANSI lumens en een Carl Zeiss lens voor superieure optische prestaties.

Dit totaalplaatje maakt de CP220c een ideale projector voor scholen en ook zakelijk gebruik, aangezien projectoren hier vaak dagelijks op verschillende plekken ingezet moeten kunnen worden. Neem hem mee naar een presentatie bij een klant, of van klaslokaal naar klaslokaal. Dankzij BenQ’s strakke design zal je zeker geen flater slaan met de CP220c onder je arm.

De Off & Go functie maakt het voor gebruikers mogelijk om de CP220c gelijk na een presentatie los te koppelen en mee te nemen. Dit kan dankzij het ingebouwde circuit systeem dat ervoor zorgt dat de koeling blijft draaien zelfs wanneer deze losgekoppeld is van een krachtbron.

Real time auto keystone zorgt ervoor dat de hellingshoek van de projector automatisch gecheckt wordt en stelt het geprojecteerde beeld, indien nodig, direct zelf bij. De CP220c kan beveiligd worden met een wachtwoord om ongeautoriseerd gebruik te voorkomen. Daarnaast is de projector voorzien van afstandbediening en verschillende PC en video aansluitingen voor optimale gebruiksmogelijkheden.

Verkrijgbaar vanaf 26 november, tegen een consumentenadviesprijs van € 899

EDITORS' CHOICE