NIEUWS

Nieuws en primeurs ISE 2008 Deel 2

Redactie AV & Domotica | 01 februari 2008

Hieronder vindt u het vervolg van de nieuws en primeurs van de ISE 2008.

Philips showt WOWvx 3D technologie

Philips heeft op de ISE 2008 3D schermen laten zien. De schermen beschikken over de WOWvx 3D technologie, die het mogelijk maakt 3D beelden te zien zonder het gebruik van een speciale bril. De op de ISE 2008 getoonde schermen bestonden uit een complete wand, een 20 inch en een 42 inch model. Inmiddels wordt er al een 20 inch scherm gebruikt in een fruitautomaat.



Nieuw speakersysteem van Fohhn Audio

De Duitse fabrikant Fohhn Audio heeft op ISE 2008 haar nieuwe serie luidsprekers, versterkers en afstandsbedieningen laten zien. Alle producten beschikken over netwerkondersteuning en werken naadloos samen met systemen van AMX en Crestron. Met behulp van speciale software van Fohhn kunnen de producten draadloos of met draad bestuurd worden via een laptop of computer. Alle producten zijn leverbaar in RAL kleuren glanzende pianolak.



D&M richt DMi op

D&M (Denon & Marantz) hebben DMi (Denon & Marantz Installation) opgericht. Met behulp van deze divisie wil de groep zich meer richten op de Custom Install markt. Tot de groep behoren oa de merken Denon, Marantz, Escient, Opus en Boston Acoustics.    

Philips introduceert nieuwe Pronto producten

Philips heeft twee nieuwe producten aan de Pronto serie toegevoegd. De TSU9200 en TSU9400 worden bediend als een traditionele afstandbediening maar dan beschikken ze over meer gebruiksgemak en functionaliteit. De TSU9400 beschikt over een 3,5 inch QVGA (320x240) aanraakscherm en is in staat om allerlei AV apparatuur te bedienen, maar ook zaken als het licht of de cv. De TSU9200 is een wat afgeslankte versie van de TSU9400 en ziet er nog meer uit als een klassieke afstandsbediening. 


EDITORS' CHOICE