NIEUWS

Isolectra C-DIZ


Redactie AV & Domotica | 05 juni 2008
Ingezonden mededeling

Capelle aan den IJssel, 4 juni 2008 – C-DIZ [See this] is een nieuw geregistreerd merk van Isolectra BV. C-DIZ consumentenelektronica wordt via resellers aan consumenten aangeboden.

Het eerste wapenfeit onder deze nieuwe merknaam is de TL-100, een tuinlamp ‘waar muziek in zit’. Isolectra wil met C-DIZ de consumentenelektronica markt veroveren. Isolectra levert innovatieve technische oplossingen die bijdragen aan comfort, veiligheid, zorg en communicatie in onder andere de Telecom sector.
Het bedrijf heeft al meer dan 60 jaar ervaring met het rijp maken van een verscheidenheid aan producten voor de consumentenmarkt. In de Telecom sector levert het bedrijf bijvoorbeeld DECT-telefoons en antwoordapparaten aan incumbent operators. Nu heeft Isolectra een nieuw merk voor consumenten in het leven geroepen.
‘Het lanceren van een eigen merk als C-DIZ op de consumentenmarkt is een logische vervolgstap voor ons’, aldus Collin Geelen, marketing manager bij Isolectra. Isolectra zal onder de nieuwe merknaam verschillende nieuwe producten gaan leveren.


De TL-100 tuinlamp, een lamp ‘waar muziek in zit’, is het eerste product uit een veel grotere reeks. De TL-100 staat in verbinding met een iPod, mp3-speler, pc of cd-speler via een draadloze zender. Gebruikers kunnen zo bijvoorbeeld hun favoriete playlist zenden van een mp3-speler naar de speaker in de tuin. De lamp is gemakkelijk in de grond te prikken in de tuin of op de camping. De LED-verlichting is ook onafhankelijk van de speaker te gebruiken. Het product werkt op AA-batterijen en het maximale bereik is 100 meter. De stereotoren in huis op het hoogste volume zetten met de deuren open is overbodig geworden met deze speaker in de tuin. Beschikbaarheid en prijs Op dit moment is de zwarte uitvoering van de TL-100 onder andere verkrijgbaar bij Karwei en Intratuin. De adviesprijs is € 79,95. In het najaar is een uitgebreidere uitvoering verkrijgbaar in de kleuren zwart of wit, inclusief 5 oplaadbare AA-batterijen en 3 AAA-batterijen. 

De Tuinruimers op SBS6 De C-DIZ TL-100 is te zien in het tuinprogramma De Tuinruimers op SBS6. Dit programma wordt komende zaterdag 7 juni van 17:00 tot 18:00 uur uitgezonden. Tijdens de tuin-make-over van deze week heeft Rob Verlinden de tuinspeakers verwerkt in de drastisch vernieuwde tuin. Op 8 juni wordt de uitzending herhaald tussen 10:00 en 11:00 uur.

Meer informatie over C-DIZ: www.isolectra.nl  

EDITORS' CHOICE