NIEUWS

Linksys voor Mac


Redactie AV & Domotica | 18 juli 2008
Linksys EasyLink Advisor Mac configuratiewizard nu voor een aantal producten als download beschikbaar op Linksys.com/Mac

Amsterdam – 3 juli 2008 – Linksys, een Cisco divisie, en toonaangevend leverancier op het gebied van VoIP, wireless en netwerkproducten voor consumenten en kleinzakelijke omgevingen, kondigde vandaag de beschikbaarheid aan van de Linksys EasyLink Advisor (LELA) configuratiewizard voor Mac OS X versie 10.4 en hoger.
LELA is een toepassing die de configuratie van netwerkproducten vereenvoudigt door middel van duidelijk taalgebruik en illustraties die de gebruiker stap voor stap door het proces leiden.


Configuratiewizard

De LELA Mac configuratiewizards zijn nu als download beschikbaar op www.linksys.com/mac voor een aantal draadloze Linksys routers, waaronder de WRT160N, WRT110 en WRT54G2. In de toekomst wordt bij nieuwe Linksys producten een cd met configuratiewizards voor zowel pc als Mac meegeleverd.


Klantenservice

Linksys heeft ook de klantenservice uitgebreid om Mac gebruikers met een Linksys by Cisco router van dienst te kunnen zijn. Linksys zal deze ondersteuning in de toekomst blijven uitbreiden om beter tegemoet te komen aan de behoeften van gezinnen, bedrijven en creatieve professionals wereldwijd.
"Linksys lanceert de LELA Mac OS X configuratiewizard en technische ondersteuning om het groeiende aantal Mac gebruikers beter te kunnen ondersteunen," aldus Greg Memo, Vice President en General Manager, Linksys Consumer Business Organization. "Wij willen dat alle gebruikers toegang hebben tot de beste productervaring die wij hen kunnen bieden."


Over Linksys

Linksys, een Cisco divisie (NASDAQ: CSCO), is opgericht in 1988 en toonaangevend leverancier op het gebied van Voice, wireless en Ethernet netwerkapparatuur voor consumenten, SOHO en de kleinzakelijke markt. Linksys streeft ernaar netwerken eenvoudig en betaalbaar te maken voor haar klanten door het aanbieden van innovatieve, bekroonde producten die naadloos integreren met diverse apparaten en applicaties. Linksys biedt haar klanten prijswinnende productondersteuning.

Voor meer informatie, bezoek www.linksys.com/nl

EDITORS' CHOICE