NIEUWS

Loewe Galleries


Redactie AV & Domotica | 25 juli 2008
(Ingezonden mededeling)

Loewe Gallery: exclusieve winkelomgeving voor dé ultieme shopervaring Loewe opent dit jaar op acht locaties in Nederland en België een Loewe Gallery.

Zo presenteert Loewe het volledige productengamma in een exclusieve, stijlvolle winkelomgeving, begeleid door de beste professionele expertise. Op deze manier biedt Loewe zijn klanten de ultieme shopervaring. De Loewe Gallery geeft een imposant overzicht van het totale Loewe-assortiment. De volledig witte ruimte waarin de producten gepresenteerd worden, is duidelijk verdeeld in productcategorieën. Dit maakt de winkels bijzonder overzichtelijk.
Het premiummerk toont hier op een volledig eigen manier zijn complete aanbod. Binnen de verschillende afdelingen van de Loewe Gallery vinden klanten uitgebreide informatie over de vier oogstrelende productlijnen. Elke Loewe Gallery vormt de perfecte belichaming van de merkwaarden en het productdesign van Loewe. De stijlvolle winkels ademen ontspanning en klasse uit. Dit komt onder meer door het heldere licht en de lichte kleuren. Deze zorgen ervoor dat de hightechproducten van hoogwaardige materialen optimaal tot hun recht komen. De bijzondere expertise van Loewe op het vlak van toonaangevende tv- en audioapparatuur staat hierbij op de voorgrond. Ook geeft Loewe inzicht in de creatieve en technische eigenschappen van de producten – bij elk product informeert het bedrijf klanten duidelijk over de prestaties en de prijs. Uiteraard voorzien de medewerkers klanten van deskundig advies en de beste service. De opvallend flexibele Loewe Individual-productlijn, vormt het middelpunt van een Loewe Gallery. Klanten kunnen deze lcd-tv’s qua techniek en design tot in detail individueel vormgeven.


Ook de Loewe Individual Compose is een uitzonderlijk opvallende verschijning op de winkelvloer. Deze tv heeft een geïntegreerde ontvanger voor High Definition televisieprogramma’s. Daarnaast heeft Loewe een wereldpremière: deze topkwaliteit-tv bevat een geïntegreerde harddiskrecorder die HDTV-programma’s opneemt. Combineer dit met het audiosysteem, dat voor wat design en techniek betreft perfect is getuned, en gebruikers genieten van een flexibele en zelf samengestelde thuisbioscoop van wereldklasse.
In Brasschaat en in het Wijnegem Shoppingcenter, beide in België, is inmiddels een Loewe Gallery geopend. Deze zomer volgen nog St.-Niklaas (België) en Roermond, en later dit jaar zijn Rotterdam, Amsterdam, Brussel en Antwerpen de beurt.EDITORS' CHOICE