NIEUWS

LaCie USB Speakers


Redactie AV & Domotica | 03 september 2008
(Ingezonden mededeling)


Nieuwe USB Speakers LaCie naar ontwerp van Neil Poulton Stijlvolle en compacte USB Speakers voor pc en Mac, stekkerklaar, zonder batterijen of extra bedrading


Amsterdam, 3 september 2008 ― LaCie introduceert nieuwe USB Speakers, ontworpen door Neil Poulton. De speakers worden aangedreven via elke universele USB-aansluiting en zijn stekkerklaar. Daarnaast zijn ze voorzien van een interne kabelopslag en worden ze geleverd in een handige draagbare opbergbox. De LaCie USB Speakers zijn eenvoudig in te pluggen in een pc of Mac. Zo heeft de gebruiker op elke gewenste locatie in een handomdraai uitstekend geluid zonder dat hij of zij hiervoor een driver moet installeren. Met de aanschaf van een extra stroomadapter zijn de speakers ook direct aan te sluiten op een mp3-speler.
“De nieuwe LaCie USB Speakers bieden universele flexibiliteit voor alle computers met een USB-poort. Dit zonder extra kabels, stekkers of batterijen”, zegt Ward Bauwens, Area Manager Benelux bij LaCie. “Deze speakers zijn een uitkomst voor consumenten die geen gebruik kunnen maken van onze FireWire Speakers. Daarbij zijn we erg tevreden over de uitstekende geluidskwaliteit en het minimalistische design.”

De geluidsprestaties van de USB Speakers passen bij het innovatieve ontwerp. In het verleden werd de FireWire-variant al geprezen voor zijn design. De speakers ontvingen de Janus 2007 Seal of Quality van het Franse designinstituut en kwamen voor in de top 100 van de designuitgave van Time Magazine. LaCie was daarnaast erg verheugd met de ontvangst van de 2008 Design Observer Star die het bedrijf ontving van het APCI, het Franse agentschap voor promotie van industriële creaties.


Prijzen en beschikbaarheid

De elegant vormgegeven LaCie USB Speakers zijn wereldwijd te koop via het gespecialiseerde dealernetwerk van LaCie voor een consumentenadviesprijs van 49,00 euro (jnclusief btw).
Voor meer informatie: www.lacie.nl

EDITORS' CHOICE