NIEUWS

BMB Introduceert nieuwe producten op ISE


Redactie AV & Domotica | 31 december 2008

BMB Electronics neemt voor de zesde keer deel aan de Internationale "ISE Show" welke tussen 3 en 5 februari gehouden zal worden in de RAI in Amsterdam. De BMB stands zijn te vinden in Hal 1, nummer K30 en M22.

BMB zet de volgende nieuwe producten in de schijnwerpers:
 

Niles introduceert de ZR-6 – Dit is een compleet 6-bronnen, 6-zones gedistribueerd audio systeem (uit te breiden tot 18 zones) en richt zich op de behoeften van de Europese custom install markt. De ZR-6 vervult al uw wensen doordat het alles in huis heeft voor integratie van de iPod®, AM/FM tuner en tot vijf bronnen voor een geavanceerd gedistribueerd audio systeem.

Nieuw in het URC programma is de MX-6000 afstandsbediening met kleuren touch screen. Gebruik makend van narrowband RF communicatie en WiFi, kunt u alle standaard Audio / Video apparaten gebruiken en IP geadresseerde producten aansluiten. In combinatie met de unieke iPod dock van Universal Remote Control, wordt de iPod in een handomdraai een persoonlijke muziekserver. Via de MX-6000 kunt u alle content van de iPod laten spelen op de TV of hifi installatie. Er kan een ongelimiteerd aantal docks worden aangesloten zodat ook eenvoudig de Ipod van de kinderen of eventuele bezoekers kan worden aangesloten. Daarnaast synchroniseert de iTunes bibliotheek de nieuwe content op de PC meteen naar de iPod zonder dat u hem uit het docking station hoeft te halen. 

ReQuest’s IMC – De Intelligente Media Client is de sleutel tot het benutten van alle mogelijkheden van het ReQuest systeem. Met de Award winnende media servers en deze kleine box, kunt u van al uw films, online videos, muziek en foto`s genieten. En dat alles in verbazingwekkende 1080p HD TV.

Sherbourn laat de nieuwe IWA-1 In Wall Amplifier zien. Deze langverwachte amplifier biedt een brede range aan features en de robuuste 90 watt externe voeding zorgt ervoor dat u 2 paren 8-ohm luidsprekers kunt aansturen of een enkele 8-ohm luidspreker met een losse subwoofer. Deze amplifier is primair ontworpen om te gebruiken bij platte TVs en kan in een ‘double-gang’ inbouwdoos gemonteerd worden.

Key Digital MSCAT8x8
Met de hoeveelheid audio en video bronnen die constant in aantal toenemen en kabels die simpelweg teveel plek in beslag nemen in het rack, heeft u echt een 1-box solution nodig!
Met de nieuwe MSCAT8x8 kunt u CAT5/5/7 kabels over heel het project laten lopen en ze lokaal aansluiten op de nieuwe Smart Baluns van Key Digital. Met deze unit kunt u ook Volume, Bass, Toon en Lip Sync controleren.

TruAudio - De nieuwe Ghost Serie – scary good…
TruAudio luidsprekers stonden al bekend om hun goede geluid en gemakkelijke installatie en nu verdwijnen ze ook nog!
De Ghost Serie luidsprekers hebben een speciale constructie; als ze eenmaal geïnstalleerd zijn, is slechts de gril van de luidspreker nog zichtbaar. Omdat de gril geen frame heeft verdwijnt hij gemakkelijk in het interieur. Opgeruimd en netjes, precies wat u zoekt.

Atlantic Technology – IP Luidsprekers
Atlantic Technology introduceert IP-Ready luidsprekers welke compatibel zijn met de NetStreams®  StreamNet™ whole-house Internet-Protocol (IP) A/V distributie technologie. Atlantic`s StreamNet-Ready luidsprekers leveren ongeëvenaarde audio performances omdat het NetStreams systeem een gesynchroniseerd digitaal signaal produceert vanaf de bron, welke het ideale signaal matcht met de luidspreker.

Planet Waves – ZM Serie
Planet Waves staat op de show met hun nieuwe ZM Serie. Deze serie bevat connectoren die uit 2 stukken bestaat. Het eerste gedeelte wordt eenvoudig aan het uiteinde van de kabel geplaatst en wordt op zijn plaats gehouden door een schroefje. De speciale constructie van de plug zorgt ervoor dat de kabel aan het einde op de juiste lengte zit. Als dat is gebeurd wordt het tweede stuk van de connector op het eerste onderdeel geschroefd. Dit zorgt ervoor dat u kunt kiezen tussen RCA, F-pin en BNC connectoren, en ze eenvoudig kan veranderen mocht dit in een later stadium nodig zijn.

Lowell - VARI-RACK - Variabele diepte ‘dun frame’ Rack
De nieuwe Vari-Racks van Lowell hebben dunne frames en zitten in de LVR Serie. De afmetingen hiervan zijn speciaal voor 19"W rack apparatuur. Er zijn twee basisdiepten in deze serie, 14” en 20”. Het 14” diepe model kan variëren van 14” tot 20” ; en het 20” diepe model kan variëren van 20” tot 28”. Wanneer ze tot volledige grote zijn uitgezet, passen er 19” EIA panelen / apparatuur in het gedeelte boven- en onderin.


NIEUW IN HET BMB PORTFOLIO

Vanaf 1 januari 2009 behoort Sanus tot het BMB portfolio.
De exploderende populariteit van platte TV’s vraagt om ophangsystemen die stabiel, veelzijdig en innovatief zijn, en dat is precies wat Sanus biedt. Of u nu een platte TV, een traditionele CRT TV of video projector wilt ophangen, er is altijd een Sanus product wat precies bij uw behoeften aansluit.

Training
Onze leveranciers zullen overkomen uit de Verenigde Staten om op de stand product uitleg en training te geven. Voor meer informatie of een afspraak te maken kunt u contact opnemen met BMB via sales@bmbelectronics.nl

EDITORS' CHOICE