NIEUWS

Vantage Living Perfection


| 23 februari 2009


VANTAGE INTRODUCEERT EEN NIEUW TPT1040 TOUCHSCREEN

Ingebouwd in de muur, biedt dit 10.40 inch grote touchscreen totale controle op een een stijlvolle manier

Vantage, de pionier in domoticasystemen, heeft haar assortiment van touchscreens uitgebreid met een `in-wall` of `inbouwversie` touchscreen:de TPT1040. Dit 10.40 inch grote touchscreen vult niet alleen op esthetisch vlak het bestaande assortiment verder aan, maar biedt op vlak van bediening heel wat krachtige multimedia mogelijkheden op maat.

In luxueuzere huizen is de integratie van subsystemen zoals home cinema’s, geavanceerde lichtsturing, sturing van multizone audio systemen, klimaatcontrole en veiligheidssystemen tegenwoordig bijna even complex als de integratie van systemen in een middelgrote onderneming. In al deze complexiteit biedt Vantage geavanceerde en geïntegreerde oplossingen om op een eenvoudige manier een huisomgeving te beheren en te controleren. Deze controle kan onder andere door een simpele vingerdruk op een TPT1040 touchscreen.
Kenmerkend aan de TPT1040 is de Intel® X-Scale processor, met een Linux® operating systeem, wat systeembetrouwbaarheid en gebruiksvriendelijkheid verzekert. Via een Ethernet bus is het touchscreen verbonden met het centrale Vantage systeem en wordt het zo ondersteund met de InFusion Media CenterTM software. Deze software omvat standaardbibliotheken van subsystemen (TV, air-conditioning,audioapparatuur, …) en voorziet drag-and-drop menu`s, waardoor onder andere de integratie van audio- en video-oplossingen eenvoudig verloopt.  Het is een handige tool om alle media componenten zoals muziek, foto album display, videocamera enz. eenvoudig en op een ontspannende manier te beheren.

De interface van de TPT1040 is volledig personaliseerbaar, en sluit zo perfect aan bij elk interieur en naar ieders smaak.

EDITORS' CHOICE