NIEUWS

BMB Nieuws maart 2009


Redactie AV & Domotica | 26 maart 2009
(Ingezonden mededeling)

Time flies when you’re having fun! De ISE Show is alweer meer dan een maand geleden en we willen jullie graag bedanken voor jullie bezoek aan onze stand. We vonden het erg leuk om jullie (weer) te spreken en jullie reacties te horen over onze nieuwe producten.


- Op ISE introduceerde Universal Remote Control hun nieuwe award winnende iPod Server, de PSX-2
- Planet Waves demonstreerde de nieuwe ZM connectoren die uit 2 stukken bestaan
- Op 11 mei organiseren we onze volgende BMB Introdag!
- Verder is onze website geupdate en is de nieuwe BMB brochure nu ook digitaal te bekijken.


PSX-2 - De magische nieuwe iPod server van URC

Onafhankelijk van het merk van het controle systeem (URC afstandsbedieningen zijn aanbevolen maar niet noodzakelijk), veranderd de PSX-2 de iPod in een persoonlijke A/V server. De PSX-2 geeft u niet alleen toegang tot de bestaande functies van uw iPod, maar ook de functies waar u altijd van gedroomd heeft, zoals ‘speel meer van deze artiest, genre, album’ en zoeken op alfabet! Lees meer over de PSX-2 iPod dock. Neem contact met mij op over de prijs en de beschikbaarheid van dit product.


De Nieuwe ZM Series van Planet Waves

Bijna iedereen kent inmiddels de 3 eenvoudige stappen van Planet Waves: Knippen, Draaien, Schroeven. Nu brengt Planet Waves de nieuwe ZM Serie uit. Deze serie bevat connectoren die uit 2 stukken bestaan. Het eerste gedeelte wordt eenvoudig aan het uiteinde van de kabel geplaatst en wordt op zijn plaats gehouden door een schroefje. De speciale constructie van de plug zorgt ervoor dat de kabel aan het einde op de juiste lengte zit. Als dat is gebeurd wordt het tweede stuk van de connector op het eerste onderdeel geschroefd. Dit zorgt ervoor dat u kunt kiezen tussen RCA, F-pin en BNC connectoren, en ze eenvoudig kan veranderen mocht dit in een later stadium nodig zijn. Lees meer over Planet Waves. Neem contact met mij op over de prijs en de beschikbaarheid van dit product.


R50 - IR Kleuren Afstandsbediening met Set-up Wizard op het scherm

Bedien al uw apparatuur met de nieuwe R50 afstandsbediening van URC. De set-up Wizard op het scherm werkt snel en gemakkelijk, u heeft de R50 zo geprogrammeerd door een paar eenvoudige vragen te beantwoorden. U heeft hiervoor geen internet of PC nodig!
Features van de nieuwe R50:
Duizenden ingebouwde codes - URCs` uitgebreide code collectie zorgt voor volledige controle van uw apparatuur.
Learning Capabiliteit - De R50 kan functies leren van andere afstandsbedieningen, daarom heeft u nooit meer een nieuwe afstandsbediening nodig.
48 "Mijn Favorieten" Zenders - Laat tot 48 kleuren icoontjes zien van tv zenders op 8 LCD schermen.
MacroPower™ - MacroPower knoppen om met één druk op de knop alle apparaten, switching bronnen, inputs, etc aan of uit te zetten.
SimpleSound™ - Dynamische feature voor totale volume controle over alle componenten in uw systeem, zelfs deze apparaten met ingebouwde volume controle zoals DVD & VCR.
Krachtige Ergonomics - Mooi design en intuïtieve knoppen lay-out voor gemakkelijke bediening.
Neem contact met mij op over de prijs en de beschikbaarheid van dit product.
BMB Introdag

Op maandag 11 mei organiseren we op ons hoofdkantoor in Veen (N-Br) een BMB Introductiedag! Deze dag zullen we de volgende onderwerpen behandelen: BMB bedrijfspresentatie en merken overzicht URC product line-up – met o.a. de nieuwe 2-weg MX-6000, PSX-2 en programmeertraining Amina, Atlantic Technology, Triad, Terra en TruAudio speaker oplossingen met demonstratie Niles Multiroom Audio en IR oplossingen Tributaries en Planet Waves kabel oplossingen ReQuest Multiroom Audio en Video oplossingen.

Het programma zal om 9.30 uur beginnen en tot ongeveer 15.30 uur duren. Mocht u na het programma nog vragen hebben over BMB of één van onze producten dan is dat geen probleem. Voor meer informatie over deze trainingsdag en om uw aanwezigheid te bevestigen kunt u contact opnemen met ons Beneluxteam. Tel BMB Kantoor: +31 416 315 710 E: sales@bmbelectronics.nl


Website & Brochure

We hebben onze website vernieuwd! U kunt deze bekijken via www.bmbelectronics.eu. We plaatsen regelmatig nieuwtjes over onze producten, nieuwe brochures, de trainingsdata, etc! Voor degenen die op ISE nog niet onze brochure hebben meegenomen... hij is nu te downloaden via deze link.


Over BMB Electronics BV

BMB Electronics BV, opgericht in 1987, is gevestigd in Veen, Noord-Brabant en is één van Europa’s grootste distributeurs op het gebied van audio / videodistributie, huisautomatisering systemen, lichtbesturing oplossingen en audio / video accessoires. BMB Electronics BV kan nagenoeg alle producten uit voorraad leveren, om zowel de Europese als de Midden-Oosterse markt te bedienen. Daarnaast geeft BMB Electronics BV regelmatig dealer- en installateurs trainingen in de hoofdkantoren in Nederland en het Verenigd Koninkrijk.
Voor order status, product beschikbaarheid en verzend informatie kunt u contact opnemen met: Order Processing Emailadres: ordproc@bmbelectronics.nl
Voor verkoop informatie kunt u contact opnemen met: Verkoopteam Benelux Emailadres: sales@bmbelectronics.nl
Voor technische support en reparaties kunt u contact opnemen met: Technische Support Emailadres: tech@bmbelectronics.nl
Voor brochures en marketing materialen kunt u contact opnemen met: Marketing & Communications Emailadres: marketing@bmbelectronics.nl

EDITORS' CHOICE