NIEUWS

KlikAanKlikUit


Redactie AV & Domotica | 26 maart 2009
(Ingezonden mededeling)

Tuinverlichting, zonwering en vijverpomp draadloos op afstand bedienen met KlikAanKlikUit: praktisch en zeer comfortabel!

Het is rond deze tijd van het jaar een terugkerend fenomeen: de tuin en het terras worden gebruiksklaar gemaakt. De trend om het eigen terras om te toveren in een onvervalste ‘outdoor lounge’ zet zich dit jaar verder door. Mooie tuinmeubels en -verlichting spelen daarbij een belangrijke rol.
Het Nederlandse home automation merk KlikAanKlikUit® brengt het tuincomfort – op betaalbare wijze - naar een nog hoger niveau.


AGDR-3500
De AGDR-3500R is een ideale set om mee te starten. In dit pakket zitten twee stekkerdoos schakelaars belastbaar tot 3500 Watt en een 16-kanaals afstandsbediening. Ideaal om bijvoorbeeld de tuinverlichting of een vijverpomp mee aan/uit te schakelen. Voor een romantische sfeer in de tuin is er ook een losse dimbare stekkerdoos (AGDR-300) die belast kan worden tot 300 Watt.

PIR-2050 ABST-604

Het is ook mogelijk om de buitenverlichting automatisch in te schakelen, bijvoorbeeld met de draadloze bewegingsmelder voor buiten (PIR-2050). Hiermee gaat de verlichting alleen aan wanneer dat nodig is, wat een stuk zuiniger is dan een buitenlamp die de hele nacht blijft branden. Je kunt natuurlijk ook een draadloze schemersensor (ABST-604) plaatsen die de buitenverlichting inschakelt zodra het donker wordt en uitschakelt na een bepaalde tijd die je zelf kunt instellen. Beide producten zijn volledig draadloos en spatwaterdicht (respectievelijk IP44 en IP56) en zijn daarom overal te plaatsen zonder gedoe met draden of hoge spanning.
Voor het draadloos bedienen van rolluiken en zonneschermen heeft KlikAanKlikUit de SUN-500 in het assortiment. Zo kun je met een afstandsbediening de zonwering laten zakken als er behoefte is aan wat schaduw. Als de zon onder gaat kan je met dezelfde afstandsbediening de tuinverlichting aan doen en het zonnescherm weer sluiten.

TMT-502
Helaas blijven Nederlandse zomers onvoorspelbaar. Mocht je deze zomer dus elders de zon opzoeken, dan is er een afstandsbediening met timerfunctie (TMT-502). Hiermee kun je eenvoudig meerdere tijdschakelprogramma’s instellen waarmee verlichting/apparatuur automatisch op variabele tijdstippen aan en uitgaat. Zo kun je met een gerust hart je woning veilig achterlaten. Als het tuinseizoen is afgelopen kun je overigens nog steeds genieten van je KlikAanKlikUit systeem. Er is namelijk ook een compleet en betaalbaar assortiment voor binnenshuis.
Voor meer informatie en inspiratie kun je kijken op www.klikaanklikuit.nl. Daar vind je onder andere 9 praktijkvoorbeelden en een boekje met 25 oplossingen voor herkenbare situaties in en om het huis.

Over KlikAanKlikUit

KlikAanKlikUit is sinds 1995 op de Nederlandse markt verkrijgbaar. Het systeem bestaat uit zenders en ontvangers waarmee je verlichting, apparatuur en zonwering draadloos kunt bedienen. Het systeem is eenvoudig in gebruik en naar wens eindeloos uit te breiden. Zo is het comfort in je woning stap voor stap te verhogen, waardoor ook de kosten voor het systeem gespreid kunnen worden. Bovendien kan slim gebruik van KlikAanKlikUit zorgen voor een energiebesparing van vele tientallen euro’s per jaar!

Winkeladviesprijs, inclusief 19% BTW
KlikAanKlikUit tuin stekkerdoos schakelaar `zwaar` met afstandsbediening AGDR2-3500R: € 47,55
KlikAanKlikUit tuin stekkerdoos dimmer/schakelaar AGDR-300: € 25,95
KlikAanKlikUit draadloze bewegingsmeldertype PIR-2050: € 32,50
KlikAanKlikUit schemer sensor voor binnen en buitentype ABST-604: € 25,95
KlikAanKlikUit gordijn/zonwering ontvangertype SUN-500: € 34,50
KlikAanKlikUit afstandsbediening met tijdschakelkloktype TMT-502: € 32,50
*Adviesprijzen zijn aan verandering onderhevig

EDITORS' CHOICE