NIEUWSSony

Sony draagbare projectors


Redactie AV & Domotica | 06 april 2009 | Sony
(Ingezonden mededeling)

Badhoevedorp, 1 april 2009 – Sony Professional heeft aangekondigd dat zijn lijn van draagbare projectoren verder versterkt is met de lancering van de nieuwe M-, D- en E-serie.

De nieuwe M-serie is het paradepaardje van Sony`s groeiende assortiment projectoren. Het slanke en lichtgewicht formaat wordt vergezeld door rijke ontwerpkenmerken, waardoor het een geschikte keuze voor ambitieuze bedrijfsleiders en consumenten is.
De nieuwe reeks, die tevens de nieuwe D- en E-serie omvat, bestaat uit technologisch geavanceerde projectoren die elk geschikt zijn voor veel verschillende zakelijke en educatieve gebruikers: van de kilometervreter tot de Algemeen Directeur, van de hoofddocent tot de klasassistent.

M-serie

De M-serie is ondergebracht in een stijlvol, maar stoer magnesium frame en weegt een schamele 1,75 kg. Met de M-serie hoeven gebruikers hun laptops niet langer overal mee heen te slepen, want ze kunnen nu simpelweg via een USB-poort hun presentaties aansluiten en afspelen. Bovendien biedt de M-serie een groot aantal gebruiksvriendelijke onderdelen, zoals een `5-staps auto-intelligente installatie`, videostreaming, draadloze capaciteit en een `Off and Go`-functie, zodat gebruikers onmiddellijk de stekker eruit kunnen trekken en gaan, zonder de lamp te hoeven laten afkoelen. De nieuwe M-serie bevat ook het nieuwste op het gebied van 3-LCD-technologie van Sony.


D-serie

De nieuwe D-serie met zijn kleine formaat is gericht op kleine bedrijven en onderwijsinstellingen, en is gemakkelijk te vervoeren van ruimte naar ruimte. Het is ontworpen voor gebruik als afzonderlijke projector die de kwaliteit van Sony technologie garandeert, naast draagbaarheid en gebruiksgemak.


E-serie

Tot slot, voor de meer kostengevoelige organisatie is de E-serie volledig vernieuwd om stijlvol ontwerp en hoogwaardige technologie voor de entry-level markt te bieden.

Voor meer informatie over Sony`s nieuwe gamma van draagbare projectoren, ga naar: http://www.sonybiz.net/portable

EDITORS' CHOICE