NIEUWS

Toshiba StorE


Redactie AV & Domotica | 08 april 2009
(Ingezonden mededeling)

Toshiba StorE Steel externe schijven bieden tot 500GB opslagcapaciteit

Breda, 8 april 2009 - Toshiba Information Systems Benelux introduceert een nieuwe, compacte en zeer stijlvolle externe harddisk, genaamd StorE Steel. Samen met de StorE Art, die in januari van dit jaar werd gelanceerd, biedt dit strak vormgegeven en in glimmend staal uitgevoerde opslagmedium gebruikers veilige, mobiele en ruime opslagcapaciteit in drie verschillende kleuren. De StorE Steel en StorE Art zijn ideaal als draagbare (multimedia)oplossing voor de opslag van grote film-, foto- en muziekbestanden.

“De StorE Steel is zal vooral consumenten aanspreken die de combinatie van design, kwaliteit en gebruiksgemak op prijs stellen,” zegt Jeffrey Willis, General Manager Toshiba Information Systems Benelux. “Klanten kunnen kiezen uit twee kleuren – titanium of zilver - in verschillende formaten en een opslag capaciteit van 160 tot 500GB.”

De StorE Steel is verkrijgbaar in twee compacte formaten: 1,8- en 2,5-inch, met een gewicht van respectievelijk 120 en 190 gram. Hierdoor kan de StorE Steel overal gebruikt worden: thuis, op kantoor of onderweg. De 1,8-inch versie heeft een capaciteit van 120GB en 160GB, terwijl het 2,5-inch model tot maar liefst 500GB aan opslagcapaciteit biedt. Een extra voordeel is dat de StoreE Steel-schijven geen externe stroomadapter nodig hebben: de USB-aansluiting zorgt overal voor.

De StorE Steel-modellen zijn per direct leverbaar.
De adviesprijzen zijn €159,95 voor het 1,8-inch 160GB versie model en €109,95 Voor het 2,5-inch 500GB model. Deze prijzen zijn inclusief BTW.


Online multimediaspeler

Wie die bovengenoemde StorE Steel en StorE Art multimediaproducten online willen zien, kunnen terecht op onze nieuwe website: www.toshiba-multimedia.com/nl. Deze site, met productinformatie in de vorm van foto’s, flash-animaties, videoclips, technische specificaties en dealeradressen, is vanaf nu ook beschikbaar in het Nederlands.


Over Toshiba

Toshiba Information Systems Benelux is een dochteronderneming van de Computer Systems Division van Toshiba Europe GmbH, vooraanstaand leverancier van portable computers en toebehoren. Het moederbedrijf van Toshiba Europe GmbH, Toshiba Corporation, een van de grootste computer- en elektronicabedrijven ter wereld, is een toonaangevende fabrikant van informatie- en communicatiesystemen, elektronische componenten, consumentenproducten en power systems. Door deze uiteenlopende activiteiten te integreren, consolideert het bedrijf zijn positie als innovator op het gebied van geavanceerde componenten, producten en systemen. Toshiba heeft wereldwijd meer dan 198.000 medewerkers in dienst. De jaaromzet bedraagt 76 miljard US$ (2008).
Meer informatie: www.computers.toshiba.nl

EDITORS' CHOICE