NIEUWSGefen

Gefen Wireless HDMI


Redactie AV & Domotica | 16 juni 2009 | Gefen
(Ingezonden mededeling)

Gefen, de Amerikaanse fabrikant die van oorsprong gespecialiseerd is in videoconnectiviteit. Maar ook oplossingen voor audio en computersignalen zijn geen enkel probleem voor Gefen.

Op het gebied van domotica heeft Gefen een aantal praktische oplossingen. Vanaf nu is draadloos HDMI ook geen probleem meer. Weg met alle kabels die nodig zijn om High-Definition Audio/Video signalen te transporteren. De Gefen GTV-WHDMI kan draadloos alle HD signalen, tot 1080P sturen over een afstand van 30 meter.Alle displays met HDMI kunnen nu op 30 meter afstand worden geplaatst van bijvoorbeeld DVD-spelers, Blu-ray-speler en digitale tv en satelliet settop boxes, kortom alles met HDMI kan vanaf nu draadloos worden aangesloten. Het systeem bestaat uit een zender en een ontvanger en ondersteund alle resoluties tot 1080P samen met 5.1 kanaals digitaal audio en 2 kanaals analoog audio. De Wireless HDMI extender is HDCP compliant en heeft tevens de mogelijkheid om uit te breiden tot maximaal 5 ontvangers.

De zender sluit je aan op de bron, bijvoorbeeld een Blu-ray-speler. De ontvanger sluit je aan met een korte HDMI kabel aan op een display( tv of projector) en het signaal word draadloos over de 5GHz golflengte zonder verlies van kwaliteit naar de ontvanger gestuurd. De adviesprijs van de GTV-WHDMI wireless HDMI is € 999,= incl BTW. De set bestaat uit een zender en een ontvanger en een 2 meter HDMI kabel.

Voor meer informatie:
Clofis Nederland tel.079-3631290 info@clofis.nl / www.gefen.eu

EDITORS' CHOICE