NIEUWS

Optoma projectoren


Redactie AV & Domotica | 26 augustus 2009
(Ingezonden mededeling)

Optoma introduceert stijlvolle ES522 SVGA-projector met 2800 ANSI-lumen

Watford, juni 2009 – De nieuwe ES522 van Optoma bouwt voort op de successen van de bekroonde ES520-projector en biedt een aantal belangrijke verbeteringen.

Technologische ontwikkelingen op projectorgebied hebben de helderheid van de ES522 aanzienlijk verhoogd tot 2800 ANSI-lumen. Dit maakt deze projector ideaal voor gebruik thuis, wanneer omgevingslicht en een groot scherm zijn vereist, of voor die belangrijke bedrijfspresentatie. Dankzij Optoma`s uitgebreide aanbod van in- en uitgangen kan de projector probleemloos worden aangesloten op laptops, pc`s en spelconsoles.

Voor een zo groot mogelijke levensechtheid maakt Optoma gebruik van de technologie van Texas Instruments BrilliantColor™, die zelfs bij projectie op maximale grootte nog voor levendige kleuren zorgt. Optoma is zo overtuigd van de beeldkwaliteit, dat haar unieke garantie een optimale kwaliteit van beeld en kleur garandeert gedurende ten minste vijf jaar.
Optoma hecht ook veel waarde aan het verlagen van de TCO (Total Cost of Ownership). De ES522 is een van de eerste projectoren op de markt met een stand-bystand met een energieverbruik van minder dan 1 watt, waardoor de gebruikskosten van de projector zo laag mogelijk kunnen worden gehouden. Minstens zo belangrijk is dat wij met deze functie ons aanbod van milieuvriendelijke standaardvoorzieningen, zoals snel afsluiten en opstarten, verder kunnen uitbreiden. Bovendien zijn er dankzij ons filtervrije ontwerp geen verborgen kosten verbonden aan het bezit van een projector. Doordat er geen filters hoeven te worden schoongemaakt of vervangen, zijn de totale eigendomskosten voor onze projectoren lager en bespaart u zowel tijd als geld.

ES522 en ES526
ES522: SVGA(800x600) resolutie, 2800 Ansi Lumen helderheid, 3000:1 Contrast ratio, 5 jaar kleur en beeld garantie
ES526: SVGA(800x600) resolutie, 2800 Ansi Lumen helderheid, 3000:1 Contrast ratio, 5 jaar kleur en beeld garantie

EDITORS' CHOICE