NIEUWSKanzy

Kanzy en Music2 samen op AZ Show


Redactie HiFi.nl | 15 februari 2011 | Kanzy

Kanzy en Music2 zullen samen hun opwachting maken op de komende editie van de AZ Show. Deze unieke samenwerking tijdens de show heeft een bijzondere set-up als gevolg.

De Kanzy Kaam 1000 zal als krachtbron fungeren ter aansturing van de Blumenhofer FS1 weergevers, welke tijdens deze show tevens worden geïntroduceerd aan het Nederlandse publiek. 

Dit tweeweg systeem, dat van origine is ontwikkeld als High-End stage weergever, is doorontwikkeld tot het topmodel uit de Genuin serie. Voorzien van een 16 inch TAD woofer en een in eigen huis ontwikkelde 1,4 inch titanium Compression Driver beschikt de FS1 over een rendement van 97 dB. Tezamen met een ongelooflijk snelle impuls respons maakt dit een ideale partner voor de 2 x 27 Watt puur klasse A triode versterker (2 x 56 Watt ultra lineair) Kaam 1000 van Kanzy.

Als bron zal er gebruik worden gemaakt van de Loit Passeri cd-speler. Deze 16 kilo wegende speler is gekoppeld aan drie keramische voeten, uitgerust met kogellagers voor resonantie-controle. Het chassis is opgebouwd uit carbon. Alpha Gel ontkoppelaars isoleren het loopwerk volledig. De Loit Passeri is uitgerust met 6x 6U30 triode buizen en een CD-PRO2 loopwerk. De te gebruiken bekabeling zal volledig van Heaven`s Gate zijn.

De AZ-show is komend weekend (19 en 20 februari) in het stadion van voetbalclub AZ in Alkmaar. Meer informatie vindt u hier.

EDITORS' CHOICE