NIEUWS

Nieuwe frisse kleuren voor iPAL


Redactie HiFi.nl | 17 februari 2011 |

De eerste sneeuwklokjes zijn gesignaleerd, het wordt met de dag eerder licht en de thermometer gaf alweer een graad of twaalf aan. Nog even, lijkt het, en we zitten weer buiten. Een prima moment dus voor een kleurrijke uitbreiding van de iPAL collectie.

Tivoli Audio heeft de frisse kleuren Silver/Green en Silver/Blue aan de lijn radio/MP3-docks toegevoegd. Samen met de Silver/Black, de Silver/Yellow, de Silver/Red en de Silver/White telt de serie nu dus zes aantrekkelijk ogende apparaatjes. De iPAL kost 249 euro.

Met z’n accu en z’n spatwaterdichte behuizing kan de iPAL prima mee naar buiten, maar de bijpassende iPAL Bag komt ook uitstekend van pas voor wie aan een vroege picknick denkt. De van duurzaam canvas vervaardigde draagtas heeft een doorzichtig front, zodat de kleurrijke iPAL altijd in het zicht blijft. Een eenvoudig los te nemen zijvakje biedt ruimte voor een iPod of iPhone. Het doordachte ontwerp heeft verder natuurlijk een opening voor de FM-antenne en de lengte van de comfortabele schouderband is makkelijk te verstellen. De draagtas kost 35 euro. Tivoli Audio is duidelijk klaar voor de zomer.

 

EDITORS' CHOICE

 • Review
  Review Elac EA101EQ-G `Elements` versterker
  Review
  lees meer »
 • Achtergrond
  Hifi op budget - tot 50.000 euro
  Achtergrond
  lees meer »
 • Review
  Review: Pro-Ject Pre Box S2 - compacte klasse
  Review
  lees meer »