Bang & Olufsen richt s werelds duurste hotelsuite in


Redactie HiFi.nl | 24 februari 2011 | Bang & Olufsen

Het luxe Hotel Predisent Wilson heeft al zijn kamers ingericht met apparatuur van Bang & Olufsen. In de Royal Penthouse Suite kunnen de gasten televisie kijken op één van ’s werelds grootste televisieschermen: de BeoVision 4-103 van Bang & Olufsen. Het kantelbare scherm is 103 inch groot. De televisie is voorzien van de BeoLab 10, een geavanceerd luidsprekersysteem wat van onder het scherm tevoorschijn komt, zodra je de tv aanzet. 

Het hotel koos daarbij nog voor de communicatieportaal Sensiq van Quadriga. Beide merken hebben nauw samengewerkt en versterken op deze manier het luxe imago van Hotel President Wilson. 

Een overnachting in deze suite van 1.680 vierkante meter kost 75.000 Zwitserse Frank (58.000 euro). De suite beslaat de hele achtste verdieping van het hotel en is uitgerust met een fitnessruimte en een jacuzzi met fantastisch uitzicht op de Mont Blanc. De suite telt verder 12 slaapkamers, 12 badkamers, een salon van 250 m2, een Steinway vleugel en een privéterras. 

Het superluxe Hotel President Wilson bevindt zich aan de oevers van het Meer van Genève en staat garant voor spectaculaire panorama`s op het meer en de beroemde “jet d’eau”. Deze luxe bestemming is onlangs gerenoveerd en is nu zonder twijfel één van Genève`s modernste hotels. 

Tijdens de renovatie werden alle 180 kamers en 48 suites uitgerust met de geavanceerde AV-technologie van Bang & Olufsen, waardoor alle hotelgasten kunnen profiteren van de beste audiovisuele ervaring. 

Het hotel wil de gasten optimale dienstverlening bieden, waarmee het zich onderscheidt van andere luxe hotels. Daarom zijn alle televisies van Bang & Olufsen gekoppeld aan een communicatieportaal van Quadriga. Alle hotelservices en faciliteiten worden direct via deze televisies op de kamers gecommuniceerd. Bijvoorbeeld informatie over de restaurants Bayview en Arabesque, de bars, lounges en spafaciliteiten zijn op televisie te raadplegen. En ook kan de gast informatie over Genève raadplegen.

EDITORS' CHOICE