NIEUWSInFocus

Betaalbare LCD projectoren


Redactie HiFi.nl | 03 maart 2011 | InFocus

Afgelopen maand kwam Infocus al met een nieuwe short throw projector. Nu heeft InFocus weer iets nieuws, een serie betaalbare LCD projectoren.

De serie, IN5120, bestaat uit een XGA 1024x768 en een WXGA 1280x800. De projectoren bieden volgens InFocus levensechte kleuren en diepe grijswaarden.

Doordat deze projectoren niet zo heel hoog zijn kunnen ze gemakkelijk gebruikt worden op tafels of media karren. Natuurlijk kunnen ze ook worden opgehangen aan muur of plafond. Horizontale en verticale lens-shift, samen met hoekcorrectie zorgt ervoor dat hij in bijna elke ruimte gebruikt kan worden.

Al de projectoren uit deze serie hebben 4000 lumen en kunnen high impact beelden tot 110 inch diagonaal projecteren. Ook bied het gebruikers de mogelijkheid om een USB-stick aan te sluiten, zodat er geen computer nodig is. Er zijn 5 BNC ingangen en een RJ45 poort aanwezig. Deze zorgt ervoor dat gebruikers in staat zijn te communiceren met netwerk besturingssystemen.

"Projectie-technologie hoeft niet ingewikkeld of duur te zijn", zegt Benjamin Joy, product line director bij InFocus. "We bieden deze projector-serie voor organisaties die behoeften hebben aan flexibiliteit en kwaliteit van een high-end projector voor een betaalbare prijs."

Beide modellen zijn vanaf nu verkrijgbaar. De XGA 1024x768 is 1699 euro en de WXGA 1280x800 is 1999 euro. 

EDITORS' CHOICE