NIEUWSLogitech

Logitech surround sound speakers


Redactie HiFi.nl | 09 maart 2011 | Logitech

Deze nieuwe surround sound speakers, de Z906, zullen de Z5500 opvolgen. De nieuwe speakers bieden 5.1 geluid voor films, games en muziek.

Ze zullen beschikken over 500 Watt (RMS) vermogen en gebruik maken van een twee-weg stereo. Ook is er een geïntegreerde 5.1 digitale decoder aanwezig.

Er is ook veel op aan te sluiten. Zo kunnen er zes verschillende apparaten tegelijkertijd aangesloten zijn, inclusief tv, dvd, dvr, blu-ray, Xbox, Playstation 3, Wii, iPod, pc of Mac.

"We zijn blij dat we consumenten de opvolger kunnen presenteren van één van de meest succesvolle Logitech producten; het Z5500 Digital 5.1 Speaker System", zegt Rogier Volmer, Country Manager Benelux voor Logitech. “Deze Z906 Logitech Surround Sound Speakers zijn een logische ontwikkeling in de steeds beter wordende technologie van de surround sound-speakers. Daarom denken we dat ze een onmisbaar onderdeel van de huiskamer worden."

De speakers zijn vanaf vandaag beschikbaar in de Logitech webshop voor 349 euro. Vanaf april zijn ze ook op de andere verkooppunten van Logitech verkrijgbaar. 

EDITORS' CHOICE