NIEUWSWilson Audio

Wilson Audio bij Chattelin Audio Systems


Redactie HiFi.nl | 15 maart 2011 | Wilson Audio

Chattelin Audio Systems complimenteert zijn toch al zo fraaie en uitgebreide High-End pallet, met het beroemde Wilson-Audio. Aanleiding hiervoor is mede de nieuwste telg uit de Wilson familie: de Sophia 3.

Deze luidsprekers hebben een uitstekende prijs/kwaliteits verhouding en laten zich breed combineren met de diverse versterking. “Op het gebied van resolutie en fasereinheid heeft Wilson-Audio een grote verbeter slag gemaakt t.a.v voorgaande modellen zoveel dat wij hebben besloten dit merk met veel plezier te presenteren. ” aldus Peter Chattelin.

Verder zijn er nog verschillende ontwikkelingen rondom Chattelin Audio zoals de aanpassingen van enkele producten uit het Chattelin productgamma. Alle verbeterslagen die door de fabrikanten zijn gemaakt, hebben een duidelijke overeenkomst: het verhogen en verbeteren van de ‘resolutie’. Een mooi voorbeeld hiervan is de inmiddels bij Chattelin binnengekomen Avalon Transcendent luidspreker. Juist op het gebied van resolutie is dit merk verder dan ooit, gelukkig met behoud van de 3D staging en energieverdeling. 

Spectral Audio heeft ook nieuws; de nieuwe cd-speler, met alle door Prof. Keith O. Johnson opgedane know how, SDR 4000SL wordt in de markt gezet. Daarnaast verschijnt de DMC 30SS in een nieuwe vorm met betere kwaliteit en heet dan DMC30SS series 2. Hiervoor komen er updates voor de huidige DMC 30SS bezitters.

Ten slotte zal de nieuwe Magnepan 1.7 luidspreker, die door The Absolute Sound uitgeroepen werd tot “The Most Affordable Loudspeaker of the Year”, op 19 en 20 maart te beluisteren zijn in de luistersessie van Chattelin Audio Systems.

Voor meer informatie kun je kijken op de website van Chattelin Audio Systems.

EDITORS' CHOICE