NIEUWSPerreaux

YN Audio ook aanwezig op Café Engels Show


Redactie HiFi.nl | 16 maart 2011 | Perreaux

YN Audio is een jong bedrijf dat zich richt op de distributie van exclusieve high-end audio. “Wij focussen ons daarbij op in onze regio onbekende merken die bijzondere apparatuur of concepten bieden. Belangrijk is daarbij dat het zowel kwalitatief, muzikaal, als wat betreft design er uit moet springen”.

Foto: Audiant 80i

YN Audio distribueert veel merken. Perreaux uit Nieuw Zeeland is daar één van. Zij maken sinds de zeventiger jaren hoogwaardige electronica. Op de Café Engels Show zal de nieuwe Audiant 80i slim design versterker met ingebouwde DAC te horen zijn.

Foto: 12.5S

Ook is Coda Technologies onder de hoede van YN Audio. Dit is een fabrikant uit de US wat als sinds 1985 versterkers maakt. Op de show zal de CSIb, een state of the art versterker, en de 12.5S eindversterker te horen zijn.

Foto: Burlington

Dan is er nog het merk Robson Acoustics, uit de UK. Deze maken luidsprekers met hardhout en lederen afwerking. Op de show zal de Burlington 2 weg vloerstaanderen regis monitor opgestelt staan. Deze set zal, als ze op tijd klaar zijn, draaien met nieuwe Robson Reference Monoblokken, passieve voorversterker en muziek server, wat een wereldprimeur is!

Foto: Ilusion

De bekabeling is van het Engelse Black Rhodium. Dit merk heeft al vele awards binnen gesleept en is nu eindelijk in de Benelux verkrijgbaar. Dit zal te horen zijn met diverse interlinks, waaronder de Ilusion DCT die in 2009 de Hifi Choice Award won, speaker kabels en ook de Power strippen en kabels zullen van Robson zijn. Waarschijnlijk zullen er een aantal primeurs zijn, waaronder de Avanger DCT++ Oyade Shuko power kabel en enkele nieuwe interlinks.

Voor meer informatie over andere Café Engels Show nieuwtjes kun je kijken in onze blog. Voor meer informatie over YN Audio kun je kijken op de website

MERK

EDITORS' CHOICE