NIEUWSProjecta

“Perfectie voor grote projectieschermen”


Redactie HiFi.nl | 18 maart 2011 | Projecta

Projecta introduceert de Tensioned Elpro Large Electrol, een elektrisch projectiescherm voor grote toepassingen met een tab-tensioned projectiedoek voor een perfect vlak zichtvlak.

De Tensioned Elpro Electrol Large Electrol garandeert het meeste vlakke projectiedoek mogelijk in een inrolbaar projectiescherm. Het projectiedoek wordt aan vier zijdes opgespannen dankzij een zware aluminium onderbalk en nylon spankoorden aan de linker- en rechterkant van het scherm, welke zijn voorzien van een parabolische vorm. Het eindresultaat is een projectieoppervlak dat gelijkmatig opgespannen is en gebruikt kan worden in de meest kritische toepassing.

 

De Tensioned Elpro Large Electrol is beschikbaar in breedtes van 3.5 tot 4.5 meter en in 4:3 (Video), 16:9 (HDTV) en 16:10 (Wide) aspect ratio’s. De montagebeugels kunnen variabel gepositioneerd worden vanaf één meter van beide eindkappen voor eenvoudig positioneren en installeren. Dankzij het unieke Easy Serviceability System blijven de motor en het projectiedoek na installatie bereikbaar voor afstelling en onderhoud. De koker en het projectiedoek zijn exact op maat te maken en de koker is in iedere gewenste kleur leverbaar voor een optimale integratie in elk interieur.

Veiligheid is essentieel bij de installatie en gebruik van projectieschermen voor grote toepassingen. Daarom worden alle elektrische projectieschermen voor grote toepassingen door Projecta voorzien van een remsysteem ter voorkoming van onbedoeld uitrollen en een thermische beveiliging.

Bezoek de website van Projecta voor de complete productspecificaties, mogelijke projectiedoeken, beeldverhoudingen en formaten.

EDITORS' CHOICE