NIEUWSVogel`s

Vogelís Thin 345 valt in de prijzen


Redactie HiFi.nl | 18 maart 2011 | Vogel`s

Vogel’s Products kondigt met trots aan dat ze de Reddot Award 2011. De Thin 345 wandsteun voor ultradunne/LED schermen, die vorig jaar werd geïntroduceerd als onderdeel van Vogel’s Thin Serie, is onderscheiden met deze prestigieuze internationale prijs in de categorie Product Design 2011.

De Reddot Award is de internationale designonderscheiding die wordt toegekend door een internationale jury bestaande uit ontwerpers en designdeskundigen. Red Dot legt uit: “Dit jaar namen zo’n 1.700 bedrijven uit 60 landen deel met in totaal 4.433 inzendingen. Uiteindelijk werden alleen de allerbeste producten geselecteerd door de jury”. Gerdi Vogels, CEO van Vogel’s:  “Ik ben ontzettend trots dat wij wederom een van de winnaars zijn van deze meest vermaarde internationale designonderscheiding.”

"De Thin 345 is speciaal ontworpen om het flatscreen er fantastisch uit te laten zien en met slechts 3,5 centimeter ruimte tussen de muur en de tv, is de 345-steun vrijwel onzichtbaar voor het oog.  Het uiteindelijke doel van een ultradunne tv is dat deze één geheel vormt met de omgeving. De tv kan 90 graden naar rechts en links worden gedraaid en 20 graden worden gekanteld zodat u altijd comfortabel kunt kijken. Ons Cable Inlay System (CIS®) verbergt kabels onopvallend uit het zicht."

Tijdens het Winners Dinner op 4 juli 2011 wordt de onderscheiding officieel gepresenteerd door de Reddot organisatie in Essen, Duitsland.

EDITORS' CHOICE