The Listening Revolution geopend. Een pagina waar je je kunt aanmelden voor de nieuwsbrief over het "revolutionaire" HiFi product wat op vrijdag 25 maart wordt geintroduceerd bij Chattelin. HiFi.nl is erbij. Via de bovengenoemde website krijg je meteen het allerlaatste nieuws te horen, bijvoorbeeld wanneer het product op de markt komt. Bovendien worden er onder de eerste 50 aanmeldingen vijf van deze producten verloot!

"/>
 

Win een... revolutionair hifi product


Redactie HiFi.nl | 25 maart 2011

Vandaag zijn de tien winnaars getrokken uit de vele inzendingen die we hebben gekregen voor de presentatie van het revolutionaire hifi product bij Chattelin Audio Systems.

Deze winnaars gaan vrijdagavond meemaken over welk product wij het hebben en het allemaal zelf ervaren. Houd ook HiFi.nl in de gaten over het artikel wat wij gaan schrijven over deze avond en de ervaringen van deze mensen.

Recent is er ook een internetpagina geopend over dit product. Op deze pagina kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief. Je krijgt meteen het allerlaatste nieuws te horen, bijvoorbeeld wanneer het product op de markt komt. Bovendien worden er onder de eerste 50 aanmeldingen vijf van deze producten verloot! De uitslag hiervan wordt vrijdag bekend gemaakt.

EDITORS' CHOICE