Winnaars Musicmask bekend!


Redactie HiFi.nl | 26 maart 2011

Je hebt er nu vast al het één en ander over gelezen op HiFi.nl. Het werd omgeven door mysterie, maar vrijdagavond werd het eindelijk gepresenteerd bij Chattelin Audio Systems: de Musicmask. Een aantal gelukkigen kreeg op de introductieavond de bril mee naar huis, maar er was meer om weg te geven…

Van te voren was al aangekondigd dat Chattelin een revolutionair hifi-product zou presenteren, maar wat dat precies inhield moest nog even geheim blijven. Kosten nog moeite werden gespaard; het product kreeg zelfs een eigen internetpagina, waarop mensen zich konden aanmelden voor de nieuwsbrief.

Onder de eerste 50 aanmeldingen voor de nieuwsbrief zijn vijf Musicmasks verloot. En die gelukkig winnaars zijn: Rene van Es, Michel Schotman, Peter Veth, Giap Tan en J. H. van Ingen Sr! Corly Bedacht, de man achter de Musicmask, zal zorgen dat het product bij jullie terecht komt, zodat jullie zelf de werking van de Musicmask kunnen ervaren.

En voor wie het nog even ontgaan was, maar toch graag meer wil weten: hier vind je een verslag van de presentatieavond van de Musicmask en hier kun je de recensie van de Musicmask lezen.

EDITORS' CHOICE