NIEUWSOnkyo

Onkyo en Spotify


Redactie HiFi.nl | 29 maart 2011 | Onkyo

Meer dan een miljoen Spotify Premium abonnees in zeven landen gebruiken al Spotify om hun muzikale horizon te verbreden. Spotify biedt abbonee’s toegang tot tien miljoen nummers. Nu hebben ze ook de mogelijkheid om hiernaar te luisteren via hun Onkyo AV receiver.

Spotify is vanaf vandaag beschikbaar op de TX-NR609 en Onkyo zal in de toekomst nog meer ‘Spotify ready’ producten aanbieden. Je hebt alleen internet nodig en een Spotify Premium account.

“Dit is een absolute must have voor Spotify Premium abbonee’s die hun muziek in de hoogste kwaliteit thuis willen horen,” zegt Nick Hamada, Onkyo’s product en marketing manager.

“We zijn heel enthousiast om te werken met de legendarische uitvinders van Onkyo. Hun geluidskwaliteit en product kennis is ongekend,” voegt Pascal de Mul, Spotify’s ‘Global Head of Hardware Partnerships’ toe. “Onkyo maakt onze visie om moeiteloze toegang tot muziek te bieden een werkelijkheid, waarvan we denken dat het zelfs de meest veeleisende audio liefhebber zal imponeren.”

Spotify is simpel en intuïtief te bedienen via het tv-scherm welke staat aangesloten op de AV receiver. Met een paar simpele klikken op de afstandsbediening krijg je snel op het scherm toegang tot eigen en gezamenlijke afspeellijsten, ook tot de ‘What’s New?’ en ‘Starred’ rubriek. De album cover is ook te zien en abbonee’s kunnen verder zoeken bij artiesten, albums en nummers. 

EDITORS' CHOICE