B&W Nautilus demo`s bij Alpha Antwerpen

Alpha High End Sound bestaat dit jaar 25 jaar en dat vieren zij heel het jaar door. Dit doen zij met shows en andere activiteiten. Op 8 en 15 mei vinden er weer shows plaats, ditmaal met de Nautilus en de volledige 800 Diamond Serie. Leuk feit: de eerste dertig bezoekers op beide zondagen krijgen een B&W verrassingspakket.

De Nautilus en de volledig 800 Diamond Serie, ontworpen voor opnamestudio’s, nu binnen het bereik van iedere muziekliefhebber. Ontdek de Nautilus en de 800 Diamond Serie bij Alpha. Beide shows duren van 10.00 tot 17.00 uur en zijn gratis te bezoeken. En zoals eerder al is gezegd; de eerste dertig bezoekers op beide zondagen krijgen een B&W verrassingspakket!


klik voor meer informatie

Alpha is gevestigd aan Pelikaanstraat 126 in Antwerpen, België. HiFi.nl bracht eerder een bezoek aan deze bijzondere winkel. "Ineens is het niet langer de hobby van meneer, een hobby die altijd te hard staat, maar een vervanger voor de televisie. Muziek wordt opnieuw ontdekt. Precies de boodschap die wij willen overbrengen". Meer lezen? Hier vind je de Hi-Visit van Alpha Antwerpen.

MERK

EDITORS' CHOICE