NIEUWSPioneer

Applicaties en nieuwe receivers van Pioneer


Redactie HiFi.nl | 19 april 2011 | Pioneer

Pioneer brengt zes nieuwe 5.1 en 7.1-kanaals audio/video-receivers op de markt. Voor sommige van deze nieuwe receivers brengt Pioneer ook nieuwe features op de markt, zoals Air Jam en iControlAV2. Ook AirPlay en vTuner Internet Radio zijn hiervoor beschikbaar.

“Onze nieuwste receivers vormen onze sterkste productinnovaties van de afgelopen jaren. In het volledige assortiment werden nieuwe features en functies geïntroduceerd en we zijn erin geslaagd om oplossingen te vinden waardoor consumenten hun iPhone, iPad of iPod in een handomdraai op geselecteerde modellen kunnen aansluiten. Met die oplossingen krijgen ze onder meer toegang tot hun muziek- en videocontent en kunnen ze die content ook sharen met anderen in dezelfde kamer of op andere plaatsen in de woning”, zegt Ronald de Wilde, PR-manager bij Pioneer Benelux. “De nieuwe receivers van Pioneer laten u toe om uw audio- en videofuncties vanuit uw luie stoel te beheren, aangezien ze op de recentste media en infrastructuur kunnen worden aangesloten.”

Bij de nieuwe receivers wordt een gratis Apple kabel geleverd, hiermee kunnen de apparaten gewoon via ‘plug and play’ worden gebruikt. Ook kan er via het netwerk thuis, via AirPlay, muziek worden gestreamd.

Alle modellen zijn uitgerust met een zwart voorpaneel en zullen vanaf juni 2011 verkrijgbaar zijn.

VSX-421-K299 euro
VSX-521-K 
349 euro
VSX-821-K 449 euro
VSX-826-K 499 euro
VSX-921-K 549 euro
VSX-1021-K799 euro

Kijk voor meer informatie op de website van Pioneer.

EDITORS' CHOICE