NIEUWSPhilips

Draagbare Blu-rayspeler van Philips


Redactie HiFi.nl | 02 mei 2011 | Philips

Philips introduceert een nieuwe draagbare Blu-rayspeler. Ga je met het vliegtuig, de trein of de auto op reis, of blijf je gewoon thuis? De draagbare speler van Philips heeft een accu die tot drie uur door kan spelen. Het apparaat levert bovendien 1080p Full HD.

Met zijn stijlvolle design biedt de Philips draagbare Blu-rayspeler op meer dan één manier een geoptimaliseerde kijkervaring. Deze Blu-rayspeler vormt een uitstekende bron van entertainment als je op reis bent. Een HDMI-uitgang zorgt er voor dat je al je films in Full HD-kwaliteit (1080p) op je tv-scherm thuis kunt kijken.

Met de ingebouwde oplaadbare batterij kun je drie uur lang films afspelen. Geen paniek dus: je loopt niet het risico het einde van de film te missen vanwege een lege batterij. Het lcd-scherm van 9" in 16:9-breedbeeldformaat zorgt ervoor dat de tijd tijdens het reizen voorbijvliegt. De speler wordt geleverd met een autoadapter voor gebruik in de auto, en een elegante tas.

De nieuwe draagbare Blu-rayspeler van Philips is perfect geschikt voor al je entertainmentwensen. Je kunt er tal van verschillende mediaformaten mee afspelen, (DVD, DivX, PM4, MOV en WMV), en er al je foto`s, muziek en video`s vanaf een USB-stick op weergeven. Voortaan verveel je je nooit meer op een lange reis! De portable Blu-ray speler is vanaf deze maand beschikbaar voor een adviesprijs van 299 euro.

MERK

EDITORS' CHOICE

 • Review
  Review Elac EA101EQ-G `Elements` versterker
  Review
  lees meer »
 • Nieuws
  Video: Introductie Bowers & Wilkins PX hoofdtelefoon
  Nieuws
  lees meer »
 • Review
  Review Pro-Ject Pre box S2 Digital
  Review
  lees meer »