Prijswinnaar B&W Zeppelin Air bekend

Het is al weer eventjes geleden, maar in maart kon je bij HiFi.nl een B&W Zeppelin Air winnen, ter beschikking gesteld door Bowers & Wilkins. De prijswinnaar is een tijdje terug bepaald en inmiddels heeft de gelukkige, Maarten Leeuwis uit Apeldoorn, zijn Zeppelin in ontvangst mogen nemen. En die is erg blij met de stijlvolle luidspreker waarop je draadloos muziek kunt spelen via Apple Airplay.

“Ik ben echt onder de indruk van de geluidskwaliteit”, zo laat Maarten weten. “Mijn vrouw trouwens ook, die hoorde zelfs het verschil tussen MP3 en lossless! Over een groot compliment voor de Zeppelin Air gesproken dus. “Na een tijdje inspelen klinkt hij geweldig”, vervolgt Maarten.

Hij was erg verrast toen B&W ineens voor zijn deur stond met de Zeppelin. Maar de prijs is in goede handen gevallen, want Maarten is meer dan tevreden met de Airplay-streamer: “Ik luister vanaf een meter 2 - 3. Ik mis tot nu toe niks. Het apparaat produceert een mooi, gedetailleerd geluid met verrassend diep laag. Ik heb geen CD meer beluisterd met de ‘vaste’ installatie.”

Wie meer wil lezen over de B&W Zeppelin Air, kan terecht bij dit artikel over de Nederlandse presentatie van het apparaat, of klik meteen door naar de recensie door HiFi.nl.

 

 

MERK

EDITORS' CHOICE