NIEUWSPhilips

Philips lanceert Blu-rayspeler met Smart TV en YouTube


Redactie HiFi.nl | 04 mei 2011 | Philips

Philips lanceert het 2011 assortiment van Blu-rayspelers, met als uitblinkers de nieuwe spelers uit de 7000 en 5000 series. Beide producten zijn het resultaat van de laatste ontwikkelingen bij Philips op gebied van interactief entertainment: Smart TV. Het aanbod van Blu-rayspelers is voorzien van een uitgebreid Smart TV-pakket. Iedere televisie wordt zo een interactief mediaportaal voor online content: muziek, foto’s en video`s streamen kan vanaf tablet, smartphone of laptop.

Het assortiment wordt aangevuld met een nieuwe Blu-rayspeler uit de 3000-serie die beschikt over de laatste YouTube-innovatie, YouTube Leanback. Philips is het eerste merk dat deze dienst aanbiedt op de Blu-raymarkt. Het assortiment wordt aangevoerd door de hoogstaande Blu-rayspeler uit de 9000-serie, die werd voorgesteld op IFA 2010 en de best mogelijke audio- en videokwaliteit van de categorie biedt.

Philips Blu-rayspeler 7000-serie met Smart TV

De nieuwe 7000-serie met Smart TV is uitgerust met de CinemaPerfect HD-motor van Philips voor een hogere kwaliteit en verfijnde upscaling van dvd`s en andere bronnen. Om ook filmsoundtracks beter weer te geven, is de speler voorzien van een 7.1-decoder en een meerkanaalsuitgang voor alle HD-audioformaten. Daarnaast is hij volledig Blu-ray 3D-compatibel. 

De ingebouwde WiFi-n-verbinding en de functie Smart TV bieden een NetTV-ervaring met een ruime selectie van applicaties, waaronder video-on-demand diensten, bediening op afstand via smartphone en een eenvoudige uitwisseling van data thuis via DLNA. De 7000-serie Blu-rayspeler heeft bovendien  een nieuwe, platte vormgeving .

De kleinere variant, de 5000-serie Philips Blu-rayspeler met Smart TV, is eveneens uitgerust met dezelfde combinatie van Blu-ray 3D en Philips Smart TV. Ook biedt deze uitvoering de snelheid van NetTV, de bediening op afstand via smartphone en een eenvoudige uitwisseling van data, thuis via DLNA. Om de configuratie zo eenvoudig mogelijk te houden heeft deze speler een ingebouwde WiFi-n-verbinding.

Philips Blu-rayspeler 3000-serie met YouTube Leanback

De nieuwe 3000-serie Philips Blu-rayspeler maakt het assortiment compleet en biedt nog meer redenen om nu de stap te zetten naar Blu-ray. Naast de HD kwaliteit is de speler ook WiFi-Ready, voor een eenvoudige verbinding met een thuisnetwerk. Het beschikt tevens over de laatste YouTube-innovatie: YouTube Leanback. Deze functie is bedoeld om vanuit je luie stoel van entertainment te genieten.

Alle Philips blu-rayspelers in het assortiment van 2011 zijn DivX Plus™ HD-compatibel en ondersteunen één van de meest uitvoerige selecties van beschikbare audio- en videoformaten ongeacht of de bron een disc, een USB-stick of een DLNA-netwerk is.

Beschikbaarheid en adviesprijzen:

Blu-rayspeler 3000-serie: April, 129,00 Euro

Blu-rayspeler 5000-serie: April, 149,00 Euro

Blu-rayspeler 7000-serie: Mei, 199,00 Euro

 

Kijk hier voor meer informatie over de nieuwe serie Blu-rayspelers. 

MERK

EDITORS' CHOICE