NIEUWSYamaha

Yamaha 3D thuisbioscoop


Redactie HiFi.nl | 07 mei 2011 | Yamaha

Met de introductie van een nieuwe generatie innovatieve AV‐receivers is Yamaha helemaal klaar voor de hedendaagse entertainment markt. Het weergeven van films en games in full HD 3D, het luisteren naar muziek vanaf de Apple iPod en de mogelijkheid om een indrukwekkende bioscoopervaring naar de huiskamer te brengen ‐ dat zijn de eisen die de consument aan moderne AV‐receivers stelt. Maar ook gebruiksgemak en een laag stroomverbruik staan hoog op de wensenlijst. Met de introductie van de RX‐V371, 471 en 571 modellen zet Yamaha nieuwe maatstaven in dit segment.

De eisen die aan AV-receivers gesteld worden zijn in de afgelopen jaren drastisch gewijzigd. Waar in het verleden de focus lag op het versterken van surround sound, vraagt de moderne consument om een allesomvattend audio-video systeem dat iedere bron ondersteunt. Van 3D-films in hoge resolutie en de indrukwekkende games op de nieuwste generatie spelcomputers, tot het afspelen van muziek vanaf een iPod. Bovendien zijn consumenten op zoek naar systemen die eenvoudig te installeren en te bedienen zijn. Ook factoren als design en stroomverbruik spelen tegenwoordig een belangrijke rol bij de aankoopbeslissing van de consument.

Yamaha heeft goed geluisterd naar die consument en heeft de afgelopen jaren hard gewerkt aan de ontwikkeling van technologieŽn en oplossingen die vermaak weer op de eerste plaats zetten, en richt zich niet meer uitsluitend op perfecte technische prestaties.

De meest recente ontwikkelingen op het gebied van home-entertainment hebben geleid tot de introductie van een drietal nieuwe AV-receivers: de RX-V371, RX-V471 en RX-V571.†De RX-V371 is vanaf april leverbaar en de RX-V471 en RX-V571 modellen vanaf Mei. Advies verkoopprijzen zijn 269 euro voor de RX- V371, 359 euro voor de RX-V471 en 459 euro voor de RX-V571.

Het volledige persbericht van Yamaha kunt u hier vinden.

MERK

EDITORS' CHOICE