NIEUWSOptoma

Optoma en Epatra bundelen hun krachten


Redactie HiFi.nl | 11 mei 2011 | Optoma

Optoma maakt bekend dat zij gaat samenwerken met Epatra. Dit vooral met oog op uitbreiding van het assortiment in de tweede helft van 2011. Epatra zal vanaf heden de gehele productlijn van Optoma gaan voeren.

Optoma verwacht dat samen met Epatra de juiste weg is gekozen naar de grotere installateurs en VAR`s voor presentatieprojecten, maar ook het portable office kanaal zal worden bediend met de extreem compacte en lichtgewicht projectoren van Optoma. De afgelopen jaren heeft Optoma een flinke groei laten zien in de markt voor projectoren en is inmiddels gestegen naar een solide 2e plek als het gaat om marktaandeel. Mede door innovatieve oplossingen voor 3D in de Home Cinemamarkt en een uitgebreide line-up voor velerlei zakelijke toepassingen is deze groei tot stand gekomen.

Met het oog op de roadmap voor de komende 10-12 maanden, waarin een grote uitbreiding is te zien van het productaanbod in met name de bovenkant van de markt, zien zowel Optoma als Epatra grote kansen om groei te realiseren over de hele breedte van het projector-segment.

Met name het project-advies concept van Epatra is iets wat voor alle partijen van grote toegevoegde waarde is. Zo kan ervoor worden gezorgd dat voor iedere toepassing de juiste oplossing wordt gevonden waarbij de eindgebruiker veel kosten worden bespaard op de langere termijn. Bij dit project-advies van Epatra wordt door specialisten van Epatra, in overleg met de fabrikant van te voren nauwkeurig gekeken welke behoeften er zijn vanuit de eindgebruiker en welke oplossing hier het best bij past waardoor op effectieve wijze afspraken worden gemaakt over installatie, service en onderhoud. Resellers kunnen een beroep doen op de specialisten van Epatra en blijven zelf eigenaar van het project waarbij in het traject altijd de juiste kennis aanwezig is.

EDITORS' CHOICE