Facebookprijsvraag kans om een luistersessie te winnen.

"/>
 

NIEUWSKharma

Kharma prijsvraag op Facebook


Redactie HiFi.nl | 12 mei 2011 | Kharma

Kharma lanceerde onlangs een nieuwe Elegance lijn, die op HiFi.nl al uitgebreid voor het voetlicht werd gebracht. Recensent Max Delissen omschreef de nieuwe DB7, want daar hebben we het over, als `de soulmate die ik al jaren onbewust bleek te zoeken`. Kharma-liefhebbers maken nu via een Facebookprijsvraag kans om een luistersessie te winnen.

Bovendien schreef hij in zijn recensie dat "innovatief design en de toepassing van heel veel unieke en specifieke kennis Kharma een eigen luidsprekerunit heeft opgeleverd die naar mijn mening zijn gelijke amper kent." Dat moet je als lezer toch nieuwsgierig maken naar hoe zo`n set luidsprekers klinkt, lijkt ons. Maar met een prijskaartje van 20.000 euro per paar, staat deze staande zwarte `soulmate` niet zomaar in ieders huiskamer.

Daarin komt Kharma je nu tegemoet: om de lancering van de nieuwe Elegance lijn te vieren, geeft Kharma International een Kharma Experience weg. De simpele voorwaarde die Kharma daaraan verbindt, is om op de `Like` (`Vind ik leuk`) button te drukken en om jezelf te taggen in één van foto`s uit het bij de prijsvraag horende album op de Facebookpagina van Kharma. Wie dat doet, maakt kans om te worden uitgenodigd op het hoofdkantoor in Breda, waar je een rondleiding krijgt in de fabriek, gevolgd door een uitgebreide luistersessie met de Elegance lijn. Vergeet dus niet om je eigen muziek mee te nemen als je de gelukkige winnaar bent.

Meedoen is simpel. De wedstrijd staat op de Facebookpagina van Kharma en die is hier te vinden.

MERK

EDITORS' CHOICE