NIEUWSVogel`s

Vogelís introduceert mount & cover voor iPad


Redactie HiFi.nl | 21 maart 2011 | Vogel`s

Vogel’s introduceert de Limited Edition – Mount & Cover System. Dit is een tijdelijk aanbod waarmee je de iPad overal kunt gebruiken en bevestigen. De all-in-one box bestaat uit de BaseCover, WallMount, CarMount en TableStand.

De BaseCover biedt volledige bescherming voor de iPad en bevat een aluminium connector. Hiermee kan de iPad gemonteerd worden op de WallMount, TableStand en CarMount. Het ontwerp van de BaseCover geeft de iPad meer volume waardoor deze stabieler en comfortabeler in de hand ligt.

De WallMount is een knop die op elk oppervlak vastgeschroefd kan worden. De BaseCover is dan met één klik aan te sluiten op de WallMount. Vervolgens kan de iPad ook nog 360 graden worden gedraaid.

Voor gebruik in de auto is er dan nog de CarMount. Deze zorgt ervoor dat gebruikers op de achterbank bijvoorbeeld een film kunnen kijken via de iPad. De iPad wordt dan via de BaseCover bevestigt aan de hoofdsteun.

Verder is er nog de TableStand. Deze zorgt ervoor dat de iPad met de BaseCover stevig op een tafel, schap in de winkel of bureau kan staan.

De Limited Edition – Mount & Cover System is tijdelijk verkrijgbaar voor 149 euro. Kijk voor meer informatie op de website van Vogels of Havoned.

EDITORS' CHOICE