NIEUWSVogel`s

Vogel’s RingO system


Redactie HiFi.nl | 29 maart 2011 | Vogel`s

Vogel’s kondigt de introductie aan van de RingO, een universeel bevestigingssysteem voor tablets. RingO bestaat uit diverse houders en is daarmee geschikt voor de iPad, iPad2 en Galaxy Tab. Ondertussen worden er nog veel versies ontwikkeld, om de tablets bij te houden.

Met de RingO kunnen gebruikers hun tablet op vrijwel elk oppervlak bevestigen. De tablet wordt in de houder geklemd, die weer op een wandsteun, autosteun of flexibele steun kan worden geklikt. Met een druk op de knop is de tablet los en vast.


Introductiefilmpje van de RingO

In september werd op de IFA de RingO al gelanceerd, alleen dan onder de naam Mount & Cover. Albert Zeeman, VP Innovations bij Vogel’s: “We wilden simpelweg een betere naam voor ons gepatenteerde systeem. Mount & Cover was gericht op de originele iPad, terwijl de RingO geschikt is voor een groot aantal bekende tablets. We verwachten dat fabrikanten van tablets en accessoires enthousiast zullen zijn over de mogelijkheden van dit nieuwe product en licentierechten willen voor RingO. Zo kunnen ze het systeem in hun eigen producten opnemen.”

De RingO voor de iPad 2 is begin mei verkrijgbaar. Voor meer informatie kun je kijken op de website Table On The Wall.

EDITORS' CHOICE