NIEUWSLogitech

Logitech introduceert tablet accessoires


Redactie HiFi.nl | 23 mei 2011 | Logitech

Logitech introduceert tablet accessoires voor zowel iPad als Android tablets. Accessoires hiervoor zijn onder andere speaker standaarden, in-ear phones, draadloze speakers en toetsenborden.


Keyboard Case

In samenwerking met ZAGG is de Logitech Keyboard Case voor iPad 2 ontwikkeld. De aluminium case beschermt het scherm en de zijkanten. De case heeft een verbeterd toetsenbord wat via bluetooth verbonden wordt en opgeladen via usb. De case bevat een uitsparing achter het toetsenbord, waarin de iPad 2 gezet kan worden.


Wireless Speaker

De Wireless Speaker speelt muziek af via bluetooth en is geschikt voor iPad, Android tablets, smartphones en mediaspelers. Afhankelijk van het gebruik kan de speaker tot 15 meter afstand muziek afspelen. De speaker beschikt over dubbele 2-inch drivers, oplaadbare accu en 3,5 mm AUX-input.

Dan is er nog het Tablet Keyboard. Dit is een toetsenbord en standaard ineen en werkt via bluetooth. Afhankelijk van de instellingen kun je tot op 9 meter afstand typen en gebruik maken van de speciale toetsen voor bijvoorbeeld muziek.


Tablet Keyboard

Azmat Ali, directeur voor Logitech tabletproducten vertelt: “Gebruikers raken gehecht aan hun tablets en ik denk dat deze snelgroeiende productcategorie een blijvende positie in de markt zal verwerven. We hebben een mooie serie tabletproducten ontwikkeld en dit is nog maar het begin. De komende maanden kunnen consumenten nog veel meer aanvullende producten voor zowel iPad als Android tablets verwachten.”

De Keyboard Case en Wireless Speaker zijn in juli verkrijgbaar voor 99,99 euro. De Tablet Keyboard is ook vanaf juli verkrijgbaar voor een prijs van 59,99 euro. Kijk voor meer informatie op de speciale website

EDITORS' CHOICE