NIEUWS

Boston TVee Model 25 Soundbar Systeem


Redactie HiFi.nl | 27 mei 2011

Boston Acoustics, producent van hoogwaardige luidsprekers, introduceert zijn TVee Model 25 Soundbar Systeem met draadloze subwoofer. Dit TV- en audio systeem met virtual surround mogelijkheid is vanaf heden beschikbaar. 

Het systeem bestaat uit een slanke soundbar en draadloze subwoofer voor het leveren van krachtige, ruimtevullende audio. Het TVee Model 25 is ontwikkeld voor flat-screen TV`s vanaf 32 inch en maakt gebruik van Boston`s eigen HHRT (Hyperbolic High Rigidity Transducer) driver technologie. Hiermee wordt een laag ruisniveau en een grote bandbreedte bereikt. De lichte en stijve conussen hebben een complexe vorm waarmee ruis wordt geminimaliseerd en de zogenaamde `sweet spot` wordt vergroot. De bijbehorende en draadloze 6-inch subwoofer vult het voortgebrachte rijke audio sginaal aan.

Het TVee model 25 is uitgerust met een aantal "Smart" functionaliteiten:
- Eenvoudige "één-kabel" setup: voor een gemakkelijke installatie met zowel analoge als digitale verbindingen.
- De Soundbar leest de codes van de bestaande afstandsbediening: hierdoor is er geen extra afstandsbediening nodig.
- Betere films, sport en games: voorzien van een Dolby Digital 5.1 decodering en Boston`s eigen Digitaal geoptimaliseerde Virtuele Surround verwerking.
- Ingangskeuze op voorzijde: gebruikers kunnen hierdoor eenvoudig de digitale of analoge ingang selecteren
- Speelt draadloos: de draadloze subwoofer kan overal in de woonkamer geplaatst worden waardoor de flexibiliteit van het systeem wordt geoptimaliseerd.
- Een speciale "EQ Switch voor plaatsing" maximaliseert de werking, of de soundbar nu aan een muur is gemonteerd of los is neergezet.

Prijs & beschikbaarheid
Het TVee Model 25 is vanaf heden verkrijgbaar in het zwart en heeft een adviesprijs van 349 euro.

EDITORS' CHOICE