NIEUWSSonos

Twee gratis radiodiensten van Sonos


Redactie HiFi.nl | 03 juni 2011 | Sonos

Altijd al een eigen radiostation willen hebben? Sonos, ontwikkelaar van draadloze multiroom-muzieksystemen voor in huis, maakt dit mogelijk. Sonos biedt nu de radiodiensten AUPEO! Personal Radio en Stitcher SmartRadio aan. Met deze diensten kan iedereen met een Sonos-systeem zijn persoonlijke radiostation creëren op basis van de shows die hij het leukste vindt.  

Hoe je van deze diensten gebruik maakt? Door je te registreren via https://www.aupeo.com/ en http://www.stitcher.com/home.php. Na registratie ga je naar het ‘Music Menu’ op elke willekeurige Sonos Controller, je drukt op ‘More Music’ en voegt deze diensten toe aan het Sonos-systeem. “Het doel van Sonos is om onze klanten continu te verbinden met alle muziek en radio op de wereld”, aldus John MacFarlane, CEO van Sonos. “Met AUPEO! en Stitcher bieden we onze klanten nog eens twee gratis innovatieve radiodiensten. Dit verbetert de luisterervaring en maakt de keuze in entertainment in huis groter.”

AUPEO! Personal Radio
AUPEO! is een internetradioplatform waarmee gratis muziek is te streamen. Daarnaast is het een handige manier om nieuwe muziek te ontdekken. Creëer je persoonlijke radiostation door te starten bij een bepaald muziekgenre. Vervolgens kun je je muziekkeuze beïnvloeden door aan een nummer een ‘love’- of ‘ban’-button toe te wijzen, zodat je alleen muziek te horen krijgt die jou echt aanspreekt. Kies uit meer dan honderd door experts opgezette genrestations, zoek naar muziek van één specifieke artiest of stel voor elke stemming je eigen persoonlijke radiostation samen met de unieke ‘Mood Selector’. Alle bezitters van een Sonos-systeem krijgen een gratis 14-dagenproefabonnement van AUPEO! Premium.


Foto: Stitcher

Stitcher SmartRadio
Sonos levert Stitcher SmartRadio nu gratis bij elk Sonos-systeem. Dit is een podcast- en internetradiodienst die alle favoriete podcasts en radioprogramma’s on demand streamt. Daarbij is het niet meer nodig te downloaden of te synchroniseren. Er is keuze uit meer dan 5.000 nieuws-, comedy-, praat- en amusementsprogramma’s van stations als CNN, BBC, National Geographic, Discovery Channel en nog veel meer. Personaliseer je luisterervaring door favoriete programma’s aan elkaar te plakken (‘stitchen’) tot een persoonlijke speellijst op maat en ontdek nieuwe programma’s op basis van wat je in het verleden hebt beluisterd.

EDITORS' CHOICE