NIEUWSSamsung

‘Samsung Home Entertainment maakt tv slimmer’


Redactie HiFi.nl | 03 juni 2011 | Samsung

De Samsung Home Entertainment Systems en Blu-ray spelers zijn volgens Samsung slimmer dan ooit. Dankzij de internetverbinding van de spelers heb je een wereld aan online content in handen, ook als je huidige TV géén internetverbinding heeft. Door een slimme Blu-ray speler aan je TV te koppelen, haal je meer uit je TV. Zo kom je via de Smart Hub van de speler direct uit bij Samsung Apps, dat toegang geeft tot betaalde en gratis apps. Met de MovieMax App kun je direct de nieuwste films bestellen en bekijken. Dankzij deze Video on Demand-service hoef je voor een filmpje de deur niet meer uit.

Samsung voegt aan de 3D-beeldweergave Samsungs unieke geluidsverwerkingstechnologie 3D Sound en Power Bass toe voor de ultieme 3D-belevenis. Dankzij de combinatie van 3D-Depth, Vertical Surround en Horizontal Surround Sound klinkt het geluid realistischer dan ooit. De videoprocessor van de Home Entertainment Systems waardeert de videobeelden op. Je kunt daardoor genieten van films op 3D Blu-ray, Blu-ray én DVD in verbeterde kwaliteit. Zo bekijk je je foto’s en je favoriete films op DVD in 3D.


Foto: Samsung HT-D6750W

De Samsung HT-D6750W met Wi-Fi is al bekroond met een ‘CES Innovations Design & Engineering Award’. Dit 3D Blu-ray 7.1-kanaals Home Entertainment System in hoogglans zwart levert een robuuste geluidskwaliteit. De breedbandversterker laat in combinatie met de Super Tweeter speakers een warmer en natuurlijker geluid klinken in zowel 2D als 3D. In deze set is als eerste Samsungs Advanced Vertical Surround Sound toegepast voor een verticale surround sound ervaring.


Foto: Samsung HT-D7200

De zwarte of witte waterdrop design speakers van de Samsung HT-D7200 geef je als echte designobjecten een mooie plek in de woonkamer, terwijl je de dunste Blu-ray speler ter wereld (BD-D7500) als een kunstwerk aan de muur kunt hangen. De 3D-beeldkwaliteit leidt daar niet onder. Met een opstarttijd van slechts drie seconden heeft Samsung de opstarttijd van de Blu-ray speler met 80% verminderd. Dit maakt de Samsung BD-D7500 één van de snelste Blu-ray spelers op de markt.

Foto: Samsung BD-D700

Wie van een minimalistisch design houdt, kiest voor de 3D Blu-ray speler BD-D7000. Het verborgen slot voor het laden van discs komt omhoog vanuit het midden van de speler. Deze compacte Blu-ray speler heeft een stijlvolle zilverkleurige behuizing. Qua specificaties vertoont de BD-D7000 veel gelijkenis met de Blu-ray speler BD-D7500 en biedt daarmee de nieuwste technologieën in een onderscheidend design.

Kijk voor meer informatie op de website van Samsung.

EDITORS' CHOICE