NIEUWS

Vlaamse Audiovereniging


Redactie HiFi.nl | 09 juni 2011

Kent u de Vlaamse Audiovereniging al? Dé Vlaamse Audioclub bestaat al sinds begin vorig jaar, maar HiFi.nl werd onlangs op de website van deze vereniging voor audiofielen gewezen. De VAV is opgericht door onder meer leden van het voormalige Audioforum, en heeft onder meer dealers als Tingsha Audio en Gydotron Audio bezocht.

Liefhebbers kunnen er hun ervaring delen, kennis maken met gelijkgestemden en bovendien gezamenlijk een bezoek brengen aan beurzen en fabrikanten. De vereniging organiseert hifi bijeenkomsten, en op de website worden voornamelijk luistersessies besproken. Er wordt daarbij in tekst en beeld verslag gedaan van demonstraties bij zowel dealers als in luisterruimtes, en er is aandacht voor audio-opstellingen bij lezers thuis, zoals HiFi.nl dat ook doet.

"De intentie is om op onafhankelijke en eigenzinnige wijze een aanbod aan de leden te geven, waaronder niet altijd commerciële demo`s maar ook een toelichting bij verschillende versies van een uitvoering, een demo van zelfbouw speakers, een uitwisseling van accesoires bij een lid thuis et cetera horen," laat Dieter Verhaeghe van VAV weten.

De website van de Vlaamse Audiovereniging is via deze link te vinden.

Verslag demo zelfbouw

EDITORS' CHOICE