NIEUWSSonos

Sonos ZonePlayer 90

Redactie HiFi.nl | 01 juni 2011 | Sonos

Vandaag weer een nieuwe tip in de Vaderdagrubriek: een Sonos ZonePlayer. Dankzij de Sonos ZP90 wordt muziek afspelen wel erg makkelijk gemaakt.

Met de ZonePlayer 90 kan je namelijk alle muziek die je wil overal in het huis afspelen, via alle geluidsapparatuur die je er al hebt staan: de receiver van je home cinema set, de stereo-installatie, luidsprekers met eigen versterking en meer. Sluit de ZP90 aan op een versterkt apparaat in een kamer en het apparaat wordt onmiddellijk deel van het draadloze Sonos-systeem. Om muziek af te kunnen spelen, moet één ZonePlayer of ZoneBridge worden aangesloten op de router en de rest werkt helemaal draadloos.

Bovendien hoeft pa niet meer door z’n knieën om zijn favoriete cd te laden, of die zender op te zoeken die zoonlief steeds verwisselt voor een station dat je toch echt niet wil horen. De Sonos kan bestuurd worden vanaf de computer, laptop en zelfs iPhone of iPad.

Eerder in deze tijdelijke vaderdagrubriek kon je al kennis maken met de LEGO BoomboxRoberts Radio, diverse B&W producten, een aantal suggesties van Havoned en deze home cinema set van Teufel. 


EDITORS' CHOICE